A minap újra feltettem a Need for Speed Carbont. Sajnos már emlékszem mér nem szerettem. Nektek sikerült Neville-t kirúgni a csapatból? Nekem sose. Mindig kilép olyankor a játék. Gyárilag hibás lehet a játék?
Figyelt kérdés
Eredeti a cd, volt már, hogy letöltöttem torrenttel, de azon is így trollkodott a játék. Azt a pacalszájú Neville-t nem tudom kirúgni..Miééért?? :(2011. okt. 11. 14:08
1/3 anonim válasza:
Igen ez egy játékhiba én is tapasztaltam ezt.
2/3 anonim válasza:
A Carbont pont nem szeretem, nálam a MW az etalon, de azért a helyedben megnézném, hogy nincs-e a játékhoz patch!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megnyugodtam :) Nem én rontok el valamit akárhányszor felteszem a fgépre... Igen, a Most Wantedot min 20x nyomtam végig, nagy fan vagyok :DD
2011. okt. 11. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!