Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel találkozgatok. Barátaim szerint nem illik hozzám, mert csinosabb lány vagyok, mint ő srácba. Külsőre tényleg nem jön be nekem, de bírom. Eddig 2 barátom volt, mindkettő zűrös előéletű. Nekem erre nincs szükségem, hiába voltak ők külsőre teljesen megfelelőek. Talán nem számít ez annyira. Ezzel a kicsit csúnyácskább sráccal sok minden közös van bennünk, és tetszik, hogy a humora mellett intelligens, és vannak céljai, ami valljuk be, manapság ritka. Célozgat rá, hogy bejövök neki. Ti összejönnétek vele ,vagy a külső annyira fontos? (Végülis az alakítható, ha hallgatna rám)

Ez a srác tegnap kijelentette, hogy nem tud engem kiismerni, és ha kérdez valami nekem kicsit kellemetlen dolgot, akkor vagy terelem a témát, vagy leoltom durván. Szerintem ez egyáltalán nem így van. Viszont az, hogy ő ezt így látja, mit jelent?

2012. jún. 3. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy kétszinű vagy, és nem vagy őszinte. Nem véletlenül voltak zűrös barátaid eddig - valkószinüleg ők is kétszinűek voltak, és nem voltak őszinték. A srác szövege, hogy nem tud téged kiismerni, és terelsz, 100% aláirja ezt. Ez azt jelenti, hogy a srác tényleg intelligens, és valószinűleg érzelmileg is fejlettebb, mint te. Nem fog működni a kapcsolat, szerintem a srácnak lesz annyi esze, hogy otthagyjon pár hét után.
2012. jún. 3. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:

A külső megváltoztatható, csak az a másiknak sértő, ha közlöd vele, hogy randán öltözködik, mondjuk, vagy vágassa már le a haját. Az ilyesmit csak finoman és diplomatikusan szabad megfogalmazni, mert könnyen jogos sértődés lehet a vége.

Ha amúgy jól megvagytok, és nem találod taszítónak, akkor nyugodtan jöjjetek össze! A külső fontos dolog (kell a vonzódáshoz), de a kapcsolat többi részét nem ez adja meg, hanem a személyisége, intelligenciája, humora stb., tehát a belső értékek.

Ha úgy érzi nem tud kiismerni, akkor beszéljétek meg, hogy mi ő hogyan látja és te hogyan látod. Lehetséges, hogy elbeszéltek egymás mellett.

2012. jún. 3. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
A külsőt csak akkor tudod megváltoztatni, ha erre ő is vevő. Volt olyan párom, aki semmire nem hallgatott, a jelenlegire sikerült már néhány ruhadarabot rátukmálnom, ami szerintem jól állt neki, illetve lebeszélni is olyanról, ami nekem nem tetszett rajta... Szóval ha ő hajlandó itt-ott alakulni, akkor mehet, ha nem, akkor sosem fog megváltozni. Az én tapasztalatom, hogy nem külső alapján kell ítélni! Ha amúgy összeilletek, jól érzitek magatokat együtt, akkor érdemes megpróbálni.
2012. jún. 3. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Szegényt már szerintem beetetted :/ "nem tud engem kiismerni, és ha kérdez valami nekem kicsit kellemetlen dolgot, akkor vagy terelem a témát, vagy leoltom durván. " ez már elég volt neki ahhoz, hogy érdekeld. Szerintem ne jöjj olyannal össze,aki nem tetszik 100%-osan,mert tudatalatt mindig ott fog benned motoszkálni, hogy ő nem olyan, mint amilyet elképzeltél! Hagyd inkább szerintem....
2012. jún. 3. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazából az a kérdés, hogy neked mennyire fontos. Mert ez a gyerek nem lesz szebb, de drogot sem árul, és megütni sem fog.
2012. jún. 3. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát szeritem ha felmerült benned hogy ne gyere vele össze a külseje miatt, akkor nem tetszik neked kellően.
2012. jún. 3. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
próbáljátok meg ;)
2012. jún. 3. 12:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrket válaszokat! Furcsa, hogy mind az:)
2012. jún. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!