Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez a külömbség ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a külömbség ez már gáz?

Figyelt kérdés
17/f vagyok és van egy 13/l aki 3éve szerelmes belém és most én is megszerettem őt de nem akarok többet mert szerintem még ez igy korai neki ... és mondtam neki hogy 1év mulva már mondjuk lehet vlami ... vagy már most is lehetne ? nélemények . volt már valaki ilyen helyzetbe ?
2012. jún. 3. 01:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó és? kit érdekel a helyesírása? Énis gyorsan gépelek, rá se nézek a monitorra, és már küldöm is el. El tudtátok olvasni? Megértettétek a kérdés lényegét?

A kérdésre meg: Ha igazán szereted, akkor nem gáz:)

2012. jún. 3. 02:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez főleg akkor gáz, ha ő már tud helyesen írni, te meg még mindig nem :D
2012. jún. 3. 07:01
 13/14 anonim ***** válasza:
sztem majd 3 év múlva próbálkozz nála,még egy kislányról van szó,ha elég értelmes vagy te is tudod,hogy amit ő érez gyermekkori fellángolás,ne használd ki,keress korban hozzád illőt,Őt meg hagyd érni még
2012. jún. 3. 08:18
 14/14 anonim ***** válasza:

járj vele, kár lenne veszve hagyni egy szerelmet neM? :P

amíg nem vagy 18 addig nem csukathatnak le csak ha megrakod.

f18

2012. jún. 3. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!