Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a külömbség ez már gáz?
Figyelt kérdés
17/f vagyok és van egy 13/l aki 3éve szerelmes belém és most én is megszerettem őt de nem akarok többet mert szerintem még ez igy korai neki ... és mondtam neki hogy 1év mulva már mondjuk lehet vlami ... vagy már most is lehetne ? nélemények . volt már valaki ilyen helyzetbe ?2012. jún. 3. 01:19
2/14 anonim válasza:
most még lecsuknának érte, egy év múlva már nem.... :)
3/14 A kérdező kommentje:
Korkülömbség *
De én nem ugy akarom őt . mindnki ezt mondta ... de nekem nem arra kéne ő én kibirnám érte sokáig és nem is akarom hogy ennyi idősen az történnyen vele...
2012. jún. 3. 01:23
4/14 anonim válasza:
gáz, jól gondolod, hogy korai neki. várj.
5/14 anonim válasza:
Magyarul beszéljél baszod, mert így nem értem.
6/14 Agytörzsi Prof. válasza:
Az a gáz, hogy nem tudsz írni! Ha különbség, ha korkülönbség, az akkor is -n- betű. És az utolsó szó, helyzetben!
7/14 Shai-Hulud válasza:
És azt hogy történnyen nem két ny-nyel írják.
HÁROMMAL! :-)
Helyesen: történjen.
8/14 Agytörzsi Prof. válasza:
Igen, azt a részt nem elemeztem, de gyanús, hogy nem is magyarul van!
9/14 anonim válasza:
ékezetekről, hosszú és rövid magánhangzókról, vesszőkről már ne is beszéljünk :)
10/14 Agytörzsi Prof. válasza:
Összegezve: szerintem rakd át a helyesírás rovatba a kérdésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!