Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon gáz irásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz irásban szerelmet vallani?

Figyelt kérdés
Persze, tudom h gáz, de ha úgy kivánják a körülmények (messze lakik, egy darabig nem tudunk találkozni, én meg nem birok már várni, stb) plusz elég gyakorlatlan vagyok ebben, egy 6 éves kapcsolat után ez lenne az első, hogy ilyet mondok valakinek. sztetek vállalható? ez nem befolyásolná a döntését gondolom...
2012. jún. 2. 14:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
mik lehetnek az előnyei, hátrányai? :/
2012. jún. 2. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:
alapból szerelmet vallani gáz, hogy ezt írásban vagy szóban teszed úgy méggázabb!
2012. jún. 2. 15:22
 13/18 A kérdező kommentje:
nem mondom meg h szeretlek, mert kb nem is lenne igaz, mondom h csak kialakulóban van valami...csak elmondom h próbáljunk meg valamit...ne lovagoljunk már a szavakon könyörgöm...
2012. jún. 2. 15:25
 14/18 ASOT ***** válasza:

jólvan!

Azt már tudjuk h élőben nem fogod elmondani és nem is fogod felhívni sem , mert mondhatunk bármit nem fogod..igaz? :)

szóval SMS-re szavazok!

2012. jún. 2. 15:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Előnyei: írásban nincsenek zavaró tényezők, őszintén ki tudod fejteni a gondolataid, nem szól közbe, nem akaszt meg. Én nőként nagyon tudnék értékelni egy ilyen vallomást, akkor is, ha csak bontakozó érzésről van szó! :)

Hátránya: tűkön fogsz ülni, hogy mikor lesz válasz és mi lesz; bármilyen választ kapsz is, nem látod hozzá az arcát, nem hallod a hangját...

Ezzel együtt én a helyedben meglépném! Személyesen is simán fennáll a veszélye, hogy azt mondja: alszik rá egyet, vagy hasonló...

2012. jún. 2. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Az sms is jó, csak ne kétszavas legyen! :)
2012. jún. 2. 15:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz. De én inkább a kézzel írott levélre szavaznék, annak mégis megvan a maga "hangulata" :) És még romantikusabb is, mint mondjuk egy e-mail vagy sms. Én a kézzel írott levélre voksolnék, de te tudod melyiket pártolja jobban,akinek írod. Meg ha befolyásolná a döntését, és ő is azt akarná mint te, akkor szerintem meggyőznéd :)
2012. jún. 26. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:
leakartam írni de előttem leírták inkább a kézzel írott levél...írjál bele egy süti receptet is TUTI SIKER:P
2012. jún. 27. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!