Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha másnak megtudja nekem, mért nem?
Barátnőmmel távkapcsolatban vagyunk lassan egy éve.
meg Írja hova megy mikor és meddig. De nem tartja be,már mint: 12.haza érek és géphez ülök. Erre én telefonálok rá 18. hogy hol van és el várja,hogy mindig elnézzem neki.
Ne értsenek félre nem akarom magamhoz láncolni csak aggódom érte és rosszul esik,hogy nekem nem tartja be a szavát a barátnőjének igen! És ez már a sokadik eset. Mindig meg ígéri,hogy utolsó,majd megváltozik de mindig megszegi. Mit tehetek? mert így nekem nem jó. mondhatjátok,hogy legyek megértőbb de ez már a nagyon sokadik.. 18F és barátnőm 16
A fő hiba az hogy egy 16 évest komolyan veszel. Koliban lakik? Ott aztán tuti nem érik ingerek a közeg részéről :D
Egyébként pedig kezeld úgy, ahogy ő téged. Például ne telefonálj rá. A reakciója mindent el fog mondani pár nap után. Igy csak egyre jobban a fejedre fog nőni, hiszen nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!