Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak nem jövünk ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak nem jövünk ki a barátommal és még nem is vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
2honapja járunk...nem érzek iránta szerelmet csak szeretetet...pedig nagyon akartam és még nem jártunk szerelmes voltam belé...mostmár nem mert megismertem egy másik oldalát...mellesleg nem akarja a szexet sem...egyszer történt meg az én unszolásomra....vanennek értelme?
2009. jún. 30. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Nincs.
2009. jún. 30. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:

ha nem szereted úgy és nem is jöttök ki,akkor itt az ideje a szakításnak. ami nem megy,nem kell erőltetni. Majd talál ő is mást meg te is,akit szeretsz majd. Finoman közöld vele,hogy vége.

21/L

2009. jún. 30. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Erre csak te tudhatod a választ.Valószínüleg ő sem táplál irántad mélyebb érzelmeket,a leírtak alapján.

De ha ezt sokáig csinálod lelkileg kileszel.

2009. jún. 30. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
ha egy lány kell unszolja a sexet akkor már tényleg nincs értelme. Sztem ugyan így érez a barátod is ahogy te. Keress másat.
2009. jún. 30. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs értelme ha nem szeretitek egymást akkor legyen vége.Így csak korlátozzátok egymást!Mindkettőtöknek jobb lesz...
2009. jún. 30. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
ennek semmi értelme nincsen..fejezd be ezt a kapcsolatot
2009. júl. 1. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!