Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom hogy csináljam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy csináljam? Tényleg nagyon tetszik és nem akarom, hogy ennyi legyen.!

Figyelt kérdés

Van egy srác, párszor taliztunk, nagyon aranyos és nagyon tetszik. Megbeszéltük, hogy a buliba találkozunk. Ott már azt mondta haverjainak(akik ismerőseim), hogy a barátnője vagyok. Amikor találkoztunk elég részeg volt ezért kicsit összevesztünk. Aztán hívott, hogy haragszok-e én meg mondom "Szerinted? De mindegy majd beszélünk késöbb." Azóta nem hívott. Következő héten buliba találkoztunk köszönt adott puszit és csak néztük egymást, aztán én meg mentem barátnőimmel. (amit megbántam, mert beszélhettem volna vele...) Azóta egy csomót gondolok rá. Jövőhéten buli lesz és remélem jön ő is. Szerintetek, hogyan tudnám "visszaszerezni"? Egyszerűen nem értem mi lehetett, miért nem hívott azóta..:S Tényleg úgy tűnt, hogy minden rendben és én is tetszek neki... De a lényeg ha ott lesz a buliba nem tudom mit mondjak neki, hogy menjek oda hozzá.

/Ne írjátok, hogy felejtsem el.../

2009. jún. 30. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a legközelebbi buliban ha meglátod mosolyogj s miközben puszit adsz neki öleld is meg. Vagy egyszerűen csak mondd neki, hogy beszélni szeretnél vele. Lefogadom, hogy rögvest menni fog utánad, mert kíváncsi lesz. S mondd neki, hogy felejtsétek el azt ami eddig volt és kezdjétek tiszta lappal. =) Ezek után meg irány bulizni közösen !!
2009. jún. 30. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért nem hívott mert kínosan érezte magát a buli után...velem is előfordult.Ha vissza akarod szerezni akkor finoman kérdezz rá hogy nem lehetne-e megpróbálni még1x.Ha elfogadja akkor utána rajtad a sor.Még valami:ha szereted akkor nem szabad feladni!!!
2009. jún. 30. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!