Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után fingottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után fingottatok először a párotok előtt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Három hónap után kb.

Soha nem éreztem gáznak az ilyen dolgokat. Mondjuk végül is gázok, de akkor sem :D :D :D

2012. máj. 31. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
összeköltözésünk napján,véletlenül persze...de mi is hatalmasat röhögtünk rajta.Ezzel meg is tört a jég,és nem csinálunk belőle ügyet azóta..Persze nem direktbe egymás orra alá,de ha kicsúszik,hát nem dől össze a világ..
2012. máj. 31. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Kb. 1 hónap. Pont menszesz után voltam és olyankor szokott ilyen probléma lenni. Ráadásul eléggé hallani is lehetett hiába húztam magamra a takarót óvintézkedés gyanánt. Nagyon elszégyelltem magam, de ő csak annyit mondott, hogy "Elfér" :)
2012. máj. 31. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Konkrétan előtte még sosem. Nem prüdériából, egyszerűen nem vagyok olyan "szeles", ha pedig kell, kivonulok a wc-re. Amit viszont elkerülhetetlen, h halljon, tekintve, h egy panellakásnak sem az elrendezése nem olyan, sem a wc ajtó nem elég vastag ahhoz, h ne lehessen hallani.

Ő viszont előttem néha szokott, de csak akkor, ha pl nem otthon vagyunk, v nem tud úgy félrevonulni, szokott előtte szólni, h fogjam be a fülem :D

2012. máj. 31. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
3 és fél éve vagyunk együtt, jó ideje együtt is élünk, júliusban esküvő, de még egyszer sem, ő sem, én sem. Ha véletlen előfordulna, biztos nem undorodna a párom tőlem, de azért direkt nem teszek ilyet. Olyan már volt, hogy éjszaka alvás közben véletlenül kicsúszott és erre ébredtem, azt viszont nem tudom, hogy a párom is felébredt-e rá és hallotta-e, nem szoktunk ilyenekről beszélni. Büfi az simán megy, persze az sem direkt, csak ha úgy sikerül.
2012. jún. 1. 07:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezt a "kivonulok, ha kell" dolgot nem értem... A fing inger természetéből adódóan egy idő után elmúlik, tehát ha akkor, amikor érzem, hogy kell, felkelek, kimegyek, addigra pont nem kell fingani. Általában.
2012. jún. 1. 08:58
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
Ki az a beteg állat, akit ez a kérdés ANNYIRA foglalkoztat, hogy ide kiírja? Családi kapcsolatok témakör lett a fingás??
2012. jún. 1. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!