Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és összejöttem egy 28 éves sráccal, mit gondoltok?
Én kavartam egy 29 éves sráccal. Konkrétan azért, mert be voltam csiccsentve.:D Meg a srác se volt józan. Ő folytatni akarta, rám nyomult 1-2 hétig próbálkozott de leráztam. Igaz, hogy ő kb. 21-nek néz ki. De nem hiszem, hogy vele olyan jó lenne.:)
17/L
Csak magamból indulók ki, mivel én is 28 vagyok, ezért tuti a friss ropogós tutipuni kell neki.
Ez elsődleges szempont, de ne ítéljük el rögtön az illetőt, lehet komolyan gondolja.
28 évesen biztos komoly szándékai vannak egy 16 éves kiscsajjal:)
menj hozzá feleségül:D
Mennyi sok irigy, előítéletes gyökér jár ide! Irigylitek a kis csajtól a boldogságot? Ja hogy nektek nem jut luk, LÚZEREK!
Tény, hogy van köztetek jó néhány év, de miután a srác 28 évesen még nem házas(reméljük:)), így feltehetően nem is túl komoly. Te meg ha a korodnál érettebb vagy - nyilván, hiszen idősebb pasi tetszik -, akkor egészen sokáig is együtt maradhattok.
Kihasználni meg csak azt lehet, aki hagyja magát. Egy 30-40 éves nő is ha odaveti magát első találkozáskor, ő is ki lesz használva egy alkalom erejéig. Ez nem kortól függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!