Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves vagyok és összejöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és összejöttem egy 28 éves sráccal, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
z lenne a kérdésem,hogy mit gondoltok arról, hogy 16 éves vagyok és összejöttem egy 28 éves sráccal? Már 2 hónapja ismerjük egymást és összejöttünk.Most nem tudom eldönteni,hogy komolyan gondolja vagy csak ki akar használni? De viszont elég komoly egy srác,csak van esze 28 évesen,hogy nem bántana meg,nem?Meg mennyi az esélye annak,hogy együtt maradunk sokáig?És a korkülönbség mennyire tudna bezavarni?
2012. máj. 31. 19:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én kavartam egy 29 éves sráccal. Konkrétan azért, mert be voltam csiccsentve.:D Meg a srác se volt józan. Ő folytatni akarta, rám nyomult 1-2 hétig próbálkozott de leráztam. Igaz, hogy ő kb. 21-nek néz ki. De nem hiszem, hogy vele olyan jó lenne.:)

17/L

2012. máj. 31. 19:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy nem volt túl jó ötlet. Az előttem szólók pártján állok, akik azt mondták, hogy friss húsra éhezik. Mondjuk ha 20 éves lennél és úgy jössz össze egy ennyivel idősebb pasekkal akkor már látok némi realitást a dologban, de így... szűk lukra fáj a foga...
2012. máj. 31. 19:50
 13/22 anonim ***** válasza:

Csak magamból indulók ki, mivel én is 28 vagyok, ezért tuti a friss ropogós tutipuni kell neki.

Ez elsődleges szempont, de ne ítéljük el rögtön az illetőt, lehet komolyan gondolja.

2012. máj. 31. 20:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Komolyan gondolja, hogy ki akar használni. Persze, nem megbántani akar, hanem megk.. A sokáig együttmaradás esélye minimális, a korkülönbség a srácot biztos nem zavarja, hogy téged mennyire zavar, azt meg én nem tudom megválaszolni helyetted
2012. máj. 31. 20:50
 15/22 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok, a barátom 24 és most lesz 9 hónapja hogy együtt vagyunk, és minden tökéletes. Nagyon szeretem és tudom hogy ő is nagyon szeret engem, szerintem sokkal jobban jártam vele mint egy velem egy korúval, mellette úgy érzem megkomolyodtam :) szerintem nincs ebben semmi baj csak ne add oda magad könnyen.
2012. máj. 31. 21:17
 16/22 anonim ***** válasza:

28 évesen biztos komoly szándékai vannak egy 16 éves kiscsajjal:)

menj hozzá feleségül:D

2012. máj. 31. 21:24
 17/22 anonim ***** válasza:

Mennyi sok irigy, előítéletes gyökér jár ide! Irigylitek a kis csajtól a boldogságot? Ja hogy nektek nem jut luk, LÚZEREK!

Tény, hogy van köztetek jó néhány év, de miután a srác 28 évesen még nem házas(reméljük:)), így feltehetően nem is túl komoly. Te meg ha a korodnál érettebb vagy - nyilván, hiszen idősebb pasi tetszik -, akkor egészen sokáig is együtt maradhattok.

Kihasználni meg csak azt lehet, aki hagyja magát. Egy 30-40 éves nő is ha odaveti magát első találkozáskor, ő is ki lesz használva egy alkalom erejéig. Ez nem kortól függ!

2012. máj. 31. 23:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Dehogy irigylem. Én is hülyítek kiscsajokat. Várnak, ráérnek, naivak, mindent elhisznek, aztán egyszer majd eljön az idő. Ennyi.
2012. máj. 31. 23:25
 19/22 anonim ***** válasza:
drága 17-es te jó nagy gyökér lehetsz :D
2012. jún. 1. 11:46
 20/22 anonim válasza:
az ilyen férfiak csak a testükért vannak együtt a lányokkal majd meglátod hamarosan valahova elvisz és megdug ; ) és akkor sirhatsz de ne tehetsz semmit és én mondani fogom !Én megmondtam" ; )
2012. jún. 20. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!