Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves vagyok és összejöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és összejöttem egy 28 éves sráccal, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
z lenne a kérdésem,hogy mit gondoltok arról, hogy 16 éves vagyok és összejöttem egy 28 éves sráccal? Már 2 hónapja ismerjük egymást és összejöttünk.Most nem tudom eldönteni,hogy komolyan gondolja vagy csak ki akar használni? De viszont elég komoly egy srác,csak van esze 28 évesen,hogy nem bántana meg,nem?Meg mennyi az esélye annak,hogy együtt maradunk sokáig?És a korkülönbség mennyire tudna bezavarni?
2012. máj. 31. 19:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
szerintem 80% ,hogy arra kellesz neki
2012. máj. 31. 19:13
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha készen állsz arra, hogy nemi életet élj, akkor nem lesz gáz. Számolj vele, hogy az a pasi már nem csak a kezedet akarja majd fogni ;)
2012. máj. 31. 19:14
 3/22 anonim ***** válasza:

Egy 28 éves pasinak vannak igényei... szóval hajrá kislány! Ez jól beválasztottad! :D

Remélem bírod majd a tempót!

Sok boldogságot!

2012. máj. 31. 19:16
 4/22 anonim ***** válasza:
egyet értek az elsővel...én 28 évesen tuti nem terveznék komolyan egy 16 éves lánnyal (sőt én sehogyan, mert kihasználni se akarnám) szerintem max megdug aztán lassan vége is lesz mindennek és csak bánhatod..
2012. máj. 31. 19:16
 5/22 anonim ***** válasza:

nagyon fiatal vagy és nagyon naiv.

De mindjárt jön az, hogy "é nem vagyok naiv, engem nem használ ki mert szeret, ő nem olyan stb"

csak megdug és dob.

te gyerek...

az már egy 30 éves férfi...úristen!!!!!!!!!!!!!!!!

pfffffffffffffffffffffffffffff

már Romániától és lejjebb vagyunk.

2012. máj. 31. 19:17
 6/22 anonim ***** válasza:

tudod mi vaygy neki? egy darab friss pipihús :)

[link]

2012. máj. 31. 19:18
 7/22 anonim ***** válasza:
Pedomaci köztünk él!!! :D
2012. máj. 31. 19:20
 8/22 anonim ***** válasza:

Most miért?

Múltkor volt egy kép itt, ahol a csaj 13 évesen nézett ki 17-nek. Alig akartam elhinni. (smink, frizu, push up)

Szóval ha ebből indulunk ki akkor a kérdező is simán kinézhet 25-nek... innentől meg egy férfi se okolható.

2012. máj. 31. 19:24
 9/22 anonim ***** válasza:
az, hogy hogy néz ki, egy dolog. fizikailag, és mentálisan még akkor is csak 13.
2012. máj. 31. 19:28
 10/22 anonim ***** válasza:
Igen ,de ha megakarsz fektetni egy lányt, akkor a csomagolást nézed és nem azt ,hogy mekkora az intelligenciája hol van a fejlődésbe.
2012. máj. 31. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!