Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ez rossz. Szerintetek?

Figyelt kérdés
zavar hogy a barátom okosabb nálam... úgy értem, hülyének tűnök mellette... ő egy erős suliba jár, kitűnő tanuló, méghozzá kevés tanulással, a reál tantárgyakra nem készül semmit és úgy ír hibátlan dolgozatokat... én egy gyengébb suliba járok (mert csak oda vettek fel) sokat tanulok és ígyis 3asokat írok, max 4eseket... ő pedig akaratán kívül is dicsekszik vele... szóval meséli hogy ilyen hibátlan olyan 5ös méghozzá 0 tanulással... meg olyan furcsán néz rám ha nem tudok valamit mert nem tanultam még... aztán mondom neki hogy még nem tanultuk, ő meg erre: milyen suliba jársz te... úgy zavar... szerintetek érthető hogy zavar?

2012. máj. 31. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
én megértelek, de azt nem h miért vagy egy olyan ember mellett aki nem a párját segíti hanem az önbizalmát rombolja
2012. máj. 31. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Önbizalom növelésre lenne szükséged. Egyébként ebből a dologból még később lehetnek gondok...
2012. máj. 31. 18:47
 3/8 A kérdező kommentje:
nem rombolja, legalábbis nem szándékosan... legalább ő sokra fogja vinni az életben :) azt mondta hogy szerinte nem vagyok hülye csak lusta... lehet benne valami... de akkor is zavar...
2012. máj. 31. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól függ hányadikos... Mert gimiben én is majdhogynem mindig ötös voltam, mert gyorsan forog az agyam, és hamar megértem a dolgokat, ha nem is jegyzem meg, kikövetkeztetem/kitalálom a válaszokat.

Ez gimiben tök jó, mert kb bőven elég, (4.6-4.8-as átlagom volt) csak később lesz pont nulla, mint rájöttem. :)

Ha eléd raknak egyetemen egy 500 oldalas könyvet, hogy ezt márpedig tudjad szóról szóra, akkor hiába értem, ami benne van, nehezebben tanulom meg, mint gyengébb felfogású társaim, akik viszont simán magolnak.

És én például rühellem a gyökerek társaságát, akivel nem lehet értelmes témákról beszélni azt elkerülöm, ha a barátod is ilyen, akkor valszeg te sem vagy hülye, különben untatnád.

Ha pedig azért van veled, hogy villogjon, hogy hozzád képest hűdeokos, akkor meg egyáltalán nem értelmes srác...

21L

2012. máj. 31. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:
11.-es... szeret tényleg, már együtt vagyunk fél éve :)
2012. máj. 31. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
elég szomorú h csak a tanulásról tudtok beszélni, el kell fogadni, ez van, engem is zavar h csupa h ülye idiótával akadok össze, de ez van
2012. máj. 31. 19:13
 7/8 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy csak a tanulásról beszélünk? csak arról is...
2012. máj. 31. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló helyzet volt. Ugyanabba a suliba járunk. Folyton versengtünk, melyikünk tud jobb lenni. Ő folyton dicsekedett, és ha nekem meg rosszabbul sikerült valami, amire esetleg még többet is tanultam mint ő, nem vette figyelembe az érzéseimet, csak hencegett. Volt ebből egy iszonyú nagy vitánk, sírtam, kiborultam. Azóta visszafogja magát.
2012. jún. 1. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!