Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez rossz. Szerintetek?
Attól függ hányadikos... Mert gimiben én is majdhogynem mindig ötös voltam, mert gyorsan forog az agyam, és hamar megértem a dolgokat, ha nem is jegyzem meg, kikövetkeztetem/kitalálom a válaszokat.
Ez gimiben tök jó, mert kb bőven elég, (4.6-4.8-as átlagom volt) csak később lesz pont nulla, mint rájöttem. :)
Ha eléd raknak egyetemen egy 500 oldalas könyvet, hogy ezt márpedig tudjad szóról szóra, akkor hiába értem, ami benne van, nehezebben tanulom meg, mint gyengébb felfogású társaim, akik viszont simán magolnak.
És én például rühellem a gyökerek társaságát, akivel nem lehet értelmes témákról beszélni azt elkerülöm, ha a barátod is ilyen, akkor valszeg te sem vagy hülye, különben untatnád.
Ha pedig azért van veled, hogy villogjon, hogy hozzád képest hűdeokos, akkor meg egyáltalán nem értelmes srác...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!