Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tart míg egy 4 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart míg egy 4 éves kapcsolatot elfelejt az ember?

Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem a párom akit nagyon szeretek még mindig.... úgy érzem nem bírok élni Nélküle. Sírok egész nap, mindenről Ő és az együtt töltött szép idők jutnak az eszembe. Hatalmas szerelem volt... Mit tegyek hogy elfelejtsem? Légyszi csak normális válaszokat írjatok, jelenleg így sem tudom eldönteni hogy élet vagy halál...
2012. máj. 31. 10:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem szabad a párodat vagy a párkapcsolatodat az élettel azonosítani.

Én a 4 éves kapcsolatomon kb 2 év alatt tettem magam túl, elfelejteni nem lehet és nem is kell, mert sok értékes tapasztalatot és szép emléket szereztél, szerintem nem is akarhatod elfelejteni. A 2 év nagyn hosszú időnek tűnik, de igazából folyamatosan enyhül a fájdalom, már 1 év után kb rendben leszel, de nekem kellett még 1 év egyedül, hogy úgy érezzem, hogy készen állok egy új kapcsolatra.

Próbálj meg arra fókuszálni, hogy magadat rendbetedd, egy kapcsolat végén, amikor megromlik mindkét fél sokat sérül. Gondolj bele, hogy minden ember egy teljes egész egyedül is, törekedj arra, hogy ezt érezd is, a sok felszabadult idődben járkálj el olyan helyekre, ahol még ne voltál, próbálj ki új dolgokat, csinálj olyasmiket, amiket a párod miatt nem lehetett, de szeretnél. Pl én elmentem hajókázni, mert imádom a vizet és a párom tengeribeteg volt. Tudom ez kis dolog, de hidd el, hogy egészen furcsán jóleső érzés az, hogy mostmár megteheted!

És bármilyen hihetetlen is, eljön majd az az idő, amikor újra szerelmes leszel.

Normális, hogy először úgy gondolod, hogy nem akarod elengedni, tartani fogjátok a kapcsolatot, aztán pedig úgy, hogy lehet, hogy nagyon sok idő múlva majd még összejöttök, de azt tartsd szem előtt, hogy sokkal gyorsabban túl leszel rajta, és bármilyen hihetetlen, de jót tesz, ha nem tartjátok a kapcsolatot és az első pár hónapban nem is hallasz róla (utána ha még mindig akarod, akkor beszélhettek, de nem biztos, hogy akkor is úgy fogod érezni, hogy még van miről)...

2012. júl. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!