Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart míg egy 4 éves kapcsolatot elfelejt az ember?
Elfelejteni nem fogod, de a fájdalom enyhülni fog és a végén már nem okoz szomorúságot.
Az viszont sok mindentől függ, hogy meddig lesz még ilyen szar érzés. Ne zárkózz be, ne egész nap emiatt örlődj. Bulizz, szórakozz, legyél sokat a barátaiddal. Foglald le magad valamivel, kezdj bele egy új hobbiba. Ismerkedj! Ha új kapcsolatod lesz, és képes leszel igazán szeretni az új párodat, akkor már garantáltan nem fogsz szomorúsággal visszatekinteni az előzőre.
Nekem 4,5 évig tartott az első nagy szerelem...
És mindenképpen az életet válaszd!
Nekem 6-7 hónapomba telt mire mindenen túltettem magam. Az első hónap után már jobb volt, a második után elviselhető, a harmadik után meg csak egy kellemetlen érzés volt ami kísért még egy darabig...
De tovább kell lépni. Mindig van másik lehetőség, és mindig jön egy újabb kapcsolat... :)
Még mindig én vagyok :D az előző...
Azt elfelejtettem írni neked, hogy nehogy valami butaságot csinálj, az életed ajándék, nem éri meg senki miatt eldobni. Nekem is voltak ilyen gondolataim, de szerencsére sikerült túltennem magam a dolgon szerencsére. Mert találtam egy fiút, akivel nagyon jól érzem magam. Ha valamit tettem volna magammal, akkor őt nem ismerhetném, sok jóból maradtam volna ki. Sokat tanultam az előző kapcsolatom hibáiból, mégegyszer ugyan azokat már nem követem el. Szóval fel a fejjel! :)
Egyéntől függ. Valaki hónapok alatt, mások 1-2 év alatt.
De egy biztos, van még férfi a világon, aki belép majd az életedbe, ha engeded és nem zárkózol el, és nagyobb szerelem lesz, mint ez valaha volt. Hidd el, és csak nevetve fogsz visszagondolni, hogy mennyi felesleges időt pazaroltál rá.
Van még rendes férfi, aki csak rád vár!
Fel a fejjel!Én is voltam így, és jött más, aki olyan boldogságot hozott, amit korábban soha nem kaptam meg.
23/N
És úgy tudod a legkönnyebben elfelejteni, ha lehetőséged adsz magadnak az ismerkedésre, nem zárkózol el!
23/N ismét
Egy 7 éves kapcsolatomnak lett vége.
Az első pár hónap vacak, de egészen kihatott rám 1-2 évig csak hülyítetem az embereket, azt hittem nincs már normális ember, mind olyan.
És mégis jött az új szerelem, velem van ő is immáron 7. éve, és ez a legszebb dolog az életemben.
A lényeg, hogy ne zárkózz el. Menj el otthonról sokat. Hagyd, hogy udvaroljanak neked, hogy érezd, nő vagy.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!