Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a komoly kerdesek amikkel el lehet melyiteni 2 ember kozott a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
17eves vagyok, es sajnos a kommunikaciom valami borzalmas... nem jut eszembe sokszor, hogy mit kerdezzek mastol, hogy ne csak ott uljunk ott, es ezert sem vagyok a legjobb tarsasag.. szeretnek ezen valtoztatni csak meg nem nagyon tudom hogyan:/(helyesirasert bocs)2011. jan. 7. 16:22
1/3 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok hát kérdezz tőle alap dolgokat aztán ha tetszünk a lánynak szerintem mind1 h mennyit beszélünk ;)
16F
2/3 anonim válasza:
Figyelj nagyon arra, amit mond és azzal kapcsolatban kérdezz bármit, ami eszedbe jut. Eleinte lehet, csak egyszerűbb dolgok jutnak eszedbe, de aztán belejössz, még élvezni is fogod.
3/3 anonim válasza:
Ha téged zavar, akkor a helyes írásodat, és a fogalmazási készségedet, kreativitásodat fejlesztheted olvasással:P. A Amugy a lényeg, hogy nem kell sokat beszélj, csak az amit mondasz annak értelme legyen és szivből jöjjön. Kérdezz olyasmit a csajtól, ami érdekel vele kapcsolatban. Esetleg ha neked vannak olyan dolgaid, amik nagyon érdekelnek, egy hobbi, egy kedvenc film, sorozat, egy kérdés ami még nem dőlt el a fejedben, megkérdezed mit gondol róluk, hátha valamelyik téma bejön neki, és rögtön van miről beszélni. Légy bátor és őszinte! Próbáld elengedni magad, és ne az legyen az elsődleges célod, hogy megfelelj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!