Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim családcentrikus, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim családcentrikus, és erős családi példaképe van (mindenkinek van gyereke a nagy családjában), de erős a szerelemünk. Később lehet válóok a gyerektéma, mert én nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 09:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Vannak csajok akik ezért hagyják el a pasijukat.
2012. máj. 31. 10:19
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
en nagy valoszinuseggel nem foglalkoznek olyan novel aki nem akar gyermeket. na de ki tudja... az elet kiismerhetetlen.
2012. máj. 31. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Soha ne mond, hogy soha:)

Találsz egy izgalmas nőt, akiben pont az tetszik, hogy állandóan pörög, a gyerek pedig lelassítaná az életet és ez egyikőtöknek sem tetszene.

Amikor már öregszel és lassulni akarsz, elgondolkodsz rajta, de 60-70 éves emberek szülőin olyan nevetségesek:)

2012. máj. 31. 10:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a pasid helyében otthagynálak.
2012. máj. 31. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
ha nemis konkrétan ez lenne a válook de belefásulna a tudatba és nem lenne jo a kapcsolat amiért kidobod és ráfogod h az ő hibája mert őmeg egyrészről szeret annyira h elfogadjon igy de tudatalatt meg azért küzdene a dologgal
2012. máj. 31. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Ekkora baromságot amit már kétszer is leírt az egyik válaszoló Te jóó Isten!Mi az hogy hülyén néznek ki a szülőin az öregebb szülők ki a francot nem érdekel? Manapság is van,hogy egy 40 éves 50 fölöttinek néz ki és fordítva is szóval ki hogy tartja magát stb...de szerintem Mindenki akkor vállal gyereket amikor akar!!!!

De az a válasz sem semmi,aki azt írta elhagyná a Párját,akkor is ha nem tudná mit akar. Hát legyünk már türelmesek egymással Emberek egy ilyen fontos kérdésben.

Köszönöm.

2012. jún. 6. 18:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia!En is 27 vagyok, es nem szeretnek gyereket. Teljesen megertelek. SZerencsere a baratom se akar, remelem nem valtozik meg nala. Amugy ha a pasid nagyon akar gyereket, es nalad ez nem valtozik, akkor meglehet, hogy nem o az akivel az eletedet le fogod elni. Majd kiderul! Viszont inkabb azert szeressenek aki vagyok, mint azert aki nem vagyok. :-) Tehat ha nem akarsz ne szulj, az jobb ugy a gyereknek is hidd el. MIndekinek a sajat valasztasa. Olyan artner kell akivel van kozos hobbi, jol eltudjatok tolteni az idot. Nekem egy pasi nem kene aki csak gyerek miatt akar hazasodni. Engem szeressen, a gyerek meg esetleg majd egyszer ha ugy alakul, de ne cel legyen.
2012. jún. 10. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!