én egy 14 éves fiu vagyok és akarok venni egy mz-t (motor) és azt akarom kérdeni, hogy az nem erős-e vagy nem nagy e nekem?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 18:06
1/13 anonim válasza:
Ellőtte, ha még nem motoroztál akkor gyakorolj egy simsonnal pl. A 125ös nem túl erős... az megfelelne.
2/13 anonim válasza:
14 évesen még nem vezethetsz mz-t azt javasolnám ,hogy elöször segédmotorra tedd le a jogositványt közuton azzal is szerzel rutint,mire egy mz-t vagy hasonlot vezethetsz rájössz,hogy mi az a motoros etikett
3/13 A kérdező kommentje:
4 éve motorozok! simson, pitbike, babetta, svarbli.. ezeket vezettem
2012. jan. 28. 18:59
4/13 anonim válasza:
remélem elkapnak és lecsuknak :)
5/13 A kérdező kommentje:
remélem az első autó elüt..
2012. jan. 28. 20:44
6/13 anonim válasza:
Szard le ezeket a vészmadarakat.Vegyél egy 250-es ETZ-t vagy TS-t és csapassad.Viszont az igaz, hogy közúton ezért a rendőr nagyon könnyen megtud fogni.De ha terepen, vagy magánterületen szeretnéd használni, akkor bátran tudom ajánlani.Azt aztem már tudod, hogy a simson is tud harapni rendesen, na ez mégjobban, de sztem nem lesz vele problémád.Jó motorozást:Egy másik motoros.
Legyen már nyáááááárrrr:D
7/13 anonim válasza:
Ez nem vészmadárság, b'szki! Csak ha 100 emberből 98 ki tudja várni normálisan az időt, meg be tudja tartani a törvényeket, akkor nem értik itt sokan (köztük én sem), hogy ez másoknak miért nem sikerül? Ennyiről van szó. Nem arról, hogy ki mennyire tud motorozni, hanem a hozzáállásról! Amiből a Kérdező egyes alára vizsgázott, mondván, hogy őt aztán nem érdekli. Ja, oké. Akkor legközelebb meg majd mi nem fogja érdekelni? Önmagán kívül senki és semmi más. Gratulálok!
8/13 A kérdező kommentje:
jajj istenem te negatív bu**gyerek te sem meg a többi idióta sem tudja élvezni, sem értékelni az életet gondolj bele mivan ha holnap meghalsz egy bolz rablásba vagy akármibe akkor nem próbálhattad még ki a síelést a motorozást.. stb erre azt szokták mondani hogy egyszer élünk!
2012. jan. 29. 01:39
9/13 anonim válasza:
Helló! Vegyél kisebb endurot. Yamaha dt 125, az elég jó. ETZ az nehéz. Persze a létrát be kell tartani, de a japán motor jobb. Erdőre meg nem kell jogsi. Csak óvatosan!! Egy motoros. :)
10/13 A kérdező kommentje:
oké értem én hogy jó az a "Yamaha dt 125" de én 14 éves vagyok és ez egy elég nagy motor.. nem azt mondom hogy nem tudnék vele menni, csak azt, hogy nagy
2012. jan. 29. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!