Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért vagytok ilyen gyávák? Hol vannak a nagybetűs F É R F I A K?
Köszönöm, hogy ilyen kioktató vagy, kíváncsi vagyok, mi miatt érzed magad feljogosítva arra, hogy a szókincsemet, vagy a szövegértelmezési képességeimet fitymáld, de lelked rajta. Főképp azért, mert te sem jeleskedsz ebből a szempontból, mivel nem igazán fogtad, mit akartam mondani. A hozzászólásokat egyenként értem, csak a beszélgetés fonalát nem tudom felvenni.
De, hogy te is megértsd: a wtf hozzászólásom például erre szólt:
10-es poszt: "nem attól férfi egy férfi, hogy oda mer jönni...... tévedésben éltek."
12-es poszt: "kedves 10-es olvasd el a kérdést... (...) sztem nem a külsőre gondolt a kérdező"
és igen: wtf???
19:23
nem csücsülök fosba és nem vagyok kapcsolatfüggő, szóval nekem nem kell kimásznom sehonnan. Érdekes hogy a normális szót idézőjelbe tetted, szóval akkor mégse csak normálisakkal sikerült járnod?!
Azért tettem idézőjelbe, mert fentebb valaki ezzel a szóval élt, tehát idézet volt.
A f*s szóval pedig azért éltem, mert itt dühöngsz a nők miatt, amely állapot nem valószínű, hogy életed csúcspontja. Ugye?
"nem tartoznék neked magyarázattal a véleményemért"
A véleményedért nem, a fellengző, pökhendi stílusodért esetleg. Te nem mondtál véleményt, valójában semmit sem mondtál, szimplán sértegettél. Engem ez akasztott ki, semmi más.
"a válaszok felét sem érted, és nem is akarod"
Mint korábban is írtam, értem a válaszokat, csak azt nem értem, ezek mire válaszok. Le is írtam neked egy példát, de szerintem el sem olvastad.
"csak felidegeled magad rajtuk"
Csak a te válaszodon húztam fel magam, mert az egy sértés volt, nem egyéb. Momentán egyik kérdésemre sem válaszoltál, csak lekezelően megjegyezted, hogy nem vagy benne biztos, értem e, mit takar az a szó, hogy szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!