Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért vagytok ilyen gyávák? Hol vannak a nagybetűs F É R F I A K?
Most ez komoly? Ekkora gyökerek vagytok? Nem kéne férfiaknak nevezni titeket. Ez a legnagyobb baj, hogy valami csaj visszautasított? Nehéz megszerezni egy csajt? Ez nulla. Semmi.
Egy nőt kiválasztani, megszerezni és fenntartani a kapcsolatot. Na ez valami. Megtartani sokkal nehezebb, de ha a megfelelő emberrel vagy, akkor ez se nehéz.
27F
Mivel nincsenek nők csak plázap*csák kaiket el kell tartani így férfiak sincsenek.
Vadászathoz vad is kell(ene)!
Lehet gyászhuszár vagyok szerinted. De nekem most minek kellene bátornak lennem más lányokkal? Az asszony tuti nem értékelné nekem :D
Csak rávilágítok a dolgokra mik mennek manapság :D
Ez a Vadászathoz vad is kell. Hozzászólás mindent elmond :D
*Online pacsi haver*
"Itt vagyok, de van barátnőm.
A válasz 21%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad."
Akkor most lemondom a sok agyatlan, gyökér lepontozónak más szavakkal: A "nagybetűs F É R F I A K" többnyire kapcsolatban vannak.
Kérdező, definiáld kérlek, mit vársz egy igazi nagybetűs férfitól! Nehéz eltalálni, mi is a bajod...
"Kihaltak már rég..." - hm... Mi is hiányzik nektek a régi korok férfijából? Az, hogy a helyetek a kondér mellett legyen? Hogy ne is szólhassatok bele semmibe? Hogy a női orgazmus puszta mítosz maradjon számotokra? Hogy minket embernek, titeket asszonynak hívjanak?
Milyen is egy igazi, bátor férfi? Egy igazi tesztoszteronhuszár férfi olyan hülye a nők érzelemvilágához, mint egy fatuskó, és nem is akar okosabb lenni ebben a témában. Az ő mentalitásában a nő az CSAK nő. Az ilyen férfi egyszerű, bátor, érzéketlen, határozott, megkapja, amit akar. Ha a kérdező majd talál egy ilyet, akkor meg jön a kérdés: "miért bunkók a pasik?" Nem tudom, engem igazi férfinak tartanál e, magamat kimondottan lányosnak érzem néha, a visszajelzések alapján meg többnyire macsónak tartanak (amit a mai napig nem igazán értek). Egy biztos, többnyire határozott vagyok, őszinte és olykor nagyon nyers. A tapasztalat alapján a lányok szótárában az én nevem általában nem "nagybetűs F É R F I", hanem bunkó...
Ha mutatsz egy olyan nőt akiért érdemes férfinak lenni akkor majd lesznek férfiak is.
És igen a 'vadászathoz vad is kell" kb mindent visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!