Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, miért vagytok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért vagytok ilyen gyávák? Hol vannak a nagybetűs F É R F I A K?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 01:06
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
35%
19es, én képzeld el őszinte vagyok, és kimondom amit gondolok, lehet pont ez a baj mert a nőnek meg pont azt kell mondani amit hallani akarnak! és ti sírtok h legyenek őszinték a féfiak? hagyjuk már, nézzetek magatokba elég mélyen, és gondolkozzatok el!
2012. máj. 31. 09:36
 22/45 anonim ***** válasza:
77%

Most ez komoly? Ekkora gyökerek vagytok? Nem kéne férfiaknak nevezni titeket. Ez a legnagyobb baj, hogy valami csaj visszautasított? Nehéz megszerezni egy csajt? Ez nulla. Semmi.

Egy nőt kiválasztani, megszerezni és fenntartani a kapcsolatot. Na ez valami. Megtartani sokkal nehezebb, de ha a megfelelő emberrel vagy, akkor ez se nehéz.

27F

2012. máj. 31. 09:41
 23/45 anonim ***** válasza:
8%

Mivel nincsenek nők csak plázap*csák kaiket el kell tartani így férfiak sincsenek.

Vadászathoz vad is kell(ene)!

2012. máj. 31. 09:45
 24/45 guido ***** válasza:
0%

Lehet gyászhuszár vagyok szerinted. De nekem most minek kellene bátornak lennem más lányokkal? Az asszony tuti nem értékelné nekem :D

Csak rávilágítok a dolgokra mik mennek manapság :D

2012. máj. 31. 10:33
 25/45 guido ***** válasza:
8%

Ez a Vadászathoz vad is kell. Hozzászólás mindent elmond :D

*Online pacsi haver*

2012. máj. 31. 10:34
 26/45 anonim ***** válasza:
47%

"Itt vagyok, de van barátnőm.

A válasz 21%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad."

Akkor most lemondom a sok agyatlan, gyökér lepontozónak más szavakkal: A "nagybetűs F É R F I A K" többnyire kapcsolatban vannak.

2012. máj. 31. 10:47
 27/45 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, definiáld kérlek, mit vársz egy igazi nagybetűs férfitól! Nehéz eltalálni, mi is a bajod...

"Kihaltak már rég..." - hm... Mi is hiányzik nektek a régi korok férfijából? Az, hogy a helyetek a kondér mellett legyen? Hogy ne is szólhassatok bele semmibe? Hogy a női orgazmus puszta mítosz maradjon számotokra? Hogy minket embernek, titeket asszonynak hívjanak?

Milyen is egy igazi, bátor férfi? Egy igazi tesztoszteronhuszár férfi olyan hülye a nők érzelemvilágához, mint egy fatuskó, és nem is akar okosabb lenni ebben a témában. Az ő mentalitásában a nő az CSAK nő. Az ilyen férfi egyszerű, bátor, érzéketlen, határozott, megkapja, amit akar. Ha a kérdező majd talál egy ilyet, akkor meg jön a kérdés: "miért bunkók a pasik?" Nem tudom, engem igazi férfinak tartanál e, magamat kimondottan lányosnak érzem néha, a visszajelzések alapján meg többnyire macsónak tartanak (amit a mai napig nem igazán értek). Egy biztos, többnyire határozott vagyok, őszinte és olykor nagyon nyers. A tapasztalat alapján a lányok szótárában az én nevem általában nem "nagybetűs F É R F I", hanem bunkó...

2012. máj. 31. 12:44
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a kérdezőnek a valódi nagybetűs F É R F I N E K az számít aki manapság úgy ismerhetsz mint divat*uzi, divatmajom, homár.
2012. máj. 31. 12:50
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

Ha mutatsz egy olyan nőt akiért érdemes férfinak lenni akkor majd lesznek férfiak is.

És igen a 'vadászathoz vad is kell" kb mindent visz.

2012. máj. 31. 13:26
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mire jó ez a háborgás. Kit akartok meggyőzni arról, hogy minden nő idióta? Ti is tudjátok, hogy nem így van, hiszen a férfiak sem mindannyian szemetek. Csalódtatok, rendben van. De nem lenne értelmesebb felállni a padlóról ahelyett, hogy a sebeitek nyalogatása közepette megugattok minden nőt, aki elmegy mellettetek, csak azért, mert nőből van? Hagyjatok fel ezzel az előítélettel, mert ezzel csak ártotok magatoknak meg azoknak, akikkel esetleg kibontakozhatna valami a jövőben. Persze, a nőkre is vonatkozik a fenti, de most RÓLATOK, férfiakról van szó. Szedjétek már össze magatokat!
2012. máj. 31. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!