Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az elhidegülés legbiztosabb jelei?
Figyelt kérdés
És hogyan lehet kezelni azt? Minden próbálkozásom ellenére nem vagyok biztos benne,hogy szerelmes vagyok még a páromba.Vagy aki szakított évek után hogy bírta rászánni magát?Képtelen lennék rá.2012. máj. 30. 21:47
1/3 anonim válasza:
Legbiztosabb jelek, ha már nincs meg az az intimitás, ami kezdetben jelen volt. Magyarul kevesebb szex, kevesebb csók, kevesebb simogatás, összebújás. Vagy észreveszed, hogy elkezdenek mások is érdekelni a mostani párodon kívül. Ha nem vagy szerelmes, de már együtt vagytok évek óta és nem tűnt el az intimitás, akkor az normális. Egy idő után átalakul szeretetté...
2/3 anonim válasza:
Ha már nem akarsz semmilyen módon közeledni hozzá az is jel. Ha eltolod magadtól, mikor ő közeledni akar. Ha már nem rá gondolsz egyből, mikor felkelsz. Sajnos ezek már az elhidegülés jelei. Ja és, ha már a szex sem olyan, meg szívesebben lennél a barátokkal, mint vele az már baj.:s Gondolkodj és aztán beszélj vele. Sok sikert! Egyébként tudom, hogy nehéz beszélni ilyenről és tudom, hogy fájni fog a párodnak meg valahol neked is, de ha nem jó meg kell tenni. 19/L
3/3 anonim válasza:
jól írják a többiek,én is pont igy jártam vagy is én hidegültem el,sziveseben taliztam volna már a haverokkal mint a b.nőmmel ,most egyedülálló vok és tökéletes lehet menni csajozni újra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!