Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az elhidegülés jelei?
Mik az elhidegülés jelei? amiket felsoroltál
Mi lesz így? vagy együttmaradtok, mert megoldjátok, vagy szétmentek
Hogyan dobjam fel a kapcsolatunkat? először is beszéljétek meg a problémát, ez az első és legfontosabb... aztán ha ez megvolt intézd el, hogy legyen egy kis időtök egymásra, küldd el a gyerekeket a nagyszülőkhöz egy hétvégére, vagy esteleg ti utazzatok el valahova kettesben, vacsora, romantika, gyertyafény, sokat segíthet, esetleg egy kicsit vadabbra is veheted a figurát, pl szerepjátékkal.
nincs ezzel semmi baj.
egy átlagos elbaszott család vagytok.
asszed az én szüleim máshogy vannak egymással?
se veled se nélküled kapcsolat... ez van.
bármit csinálsz a kölkök szopnak nem ti.
22/f
a kérdésedre a válasz:
már leírtad:)
- alig vagyunk együtt. Minden értelemben.
- Sokszor idegesít a férjem,
- nem ért meg, én meg őt nem értem.
Az elsőnek köszönöm. Gondolom, te is már érettebb ember vagy, jobban rálátsz a dolgokra.
A másodiknak: kedves, hogy őszinte vagy. Még annyira nem vagyok öreg, csak korán kezdtem. 33 vagyok. Szóval, anyád azért nem lehetnék. A kölkeim nem szívnak, mert nincs itthon balhé, és borzalom. Időnként összekülönbözünk, de nem kergetünk az őrületbe senkit. Nem feladni akarom a házasságomat, hanem megmenteni.
[..]Nem feladni akarom a házasságomat, hanem megmenteni[..]
jó ez hirtelen nekem nem jött át.
hát ez esetben ha valaha érzett is irántad valami a srác, akkor belefog menni egy pár terápiába.
de szerintem ez házilag is megoldható lenne:)
leültök és megbeszélitek mi a baj.
nehéz őszintének lenni és az emberek nagy része nem tudja hogy az őszinteség útja mindig egyszerűbb és könnyebb:) hosszúttávon meg aztán főleg..
amúgy én egy viszonylag csóró családban nőttem fel.
szerintem az embereket a közös gondok, (amik az esetek 90%ában a pénz hiányra vezethetők vissza) inkább össze kovácsolják, minthogy széthúzzák.
persze csak magamból indulok ki.
tény hogy pl: anyámékat ezek a "gondok" széthúzták:)
de csak azért mert szarul kezelték.
hát mind1... legalább tudom hogy én a jövőben ilyen hibába ne essek..:)
mert látom már 22 éve hogy mi van akkor szar partnert választasz és a "gondok"at nem tudjátok kezelni.
Moszuke! Köszi. :)Igen, szeret a párom, de nyilván nem úgy, mint 17-18 éves korunkban. A pénzprobléma nem a fő probléma. Inkább az, hogy nagyon különbözünk.Iskolázottságban, életszemléletben ja és a gyereknevelés terén is sok mindenben eltérő a véleményünk. A környezetünk csodálkozik, hogy még együtt vagyunk. Mindenki azt gondolta, hogy előbb-utóbb szakítok vele.
A harmadik "sorstársnak" is köszönöm.
A második válaszolónak teljesen igaza van.Az én szüleim már elváltak,amikor kicsi voltam,és szinte nem emlékszem semmire,kizártam magamból az emlékeket.De arra emlékszem amikor apukám összepakolt és lelépett,életem legrosszabb napja volt és szinte mindennap eszembe jut.Biztos túlreagálom a dolgot,hiszen sok embernek váltak el a szülei és élnek normális,boldog életet,de nekem ez nem megy. Egyszerűen nem tudok megbízni senkiben,volt egy-két kapcsolatom,de pár hét után szakítottam,mert féltem,félek...a csalódást...emlékszem,hogy anyukám évekig maga alatt volt a válás után,ahogy robotként élte a napokat,és én nem akarom ugyanezt átélni.Ugyanakkor mindennél jobban vágyom arra,hogy valaki szeressen és én is szerethessek valakit...szóval minél előbb próbáld meg rendbe hozni a dolgokat...
17/L
17L
igyekszem. Hidd el, nem célom tönkretenni a fiaimat! :) Sajnálom, hogy így érzel a szüleid válása miatt! Azért, ne félj! "Ne félj a világtól! Csak az ismeri önmagát igazán, aki a világ fölé hajolt egyszer. Látott mélységet, magasságot és nem szédült el!" :)
17/L
Ne haragudj,nem úgy értettem,hogy tönkreteszed a fiaidat...
hát nekem csak 3-4s érettségi (23%os magyar!xdd)
úgy hogy 1 napot tanultam rá, azt is töriből...
meg 2szakma van a tarsajomba (1percet nem tanultam rájuk)
de ettől függetlenül épp tegnap mondta egy nyelvész vagy miféle egyetemista lány hogy magasröptű és élvezetes velem a beszélgetés. folyton hajtogassa hogy pozitívan csalódott bennem stb-stb.
és hogy írjak rá bármikor (MSN) sose zavarom.
((mert hát régebben (1éve kb amikor egy online szerepjátékkal játszottunk) a beszélgetésünk magasröptűség helyett inkább az egymás energiájának leszívásában merült ki. célzok arra hogy: "játszottunk egymással"
én játszottam a rabszolgát/nagyképű isten_állatot,
ő meg a domina/lenéző embert.
és szerepünkhöz híven beszélgettünk egymással.
a domina/nagyképű isten_állat összeállítás volt a legjobb:DD))- zárójel bezárva:)
és hát azért az ő iskolája meg ennyimé közt van különbség:D
célzok arra hogy az iskolázottság nem jelent semmit.
életszemléletben is különbözök az illető lánytól, nagyon is. ő inkább buli, csajok, ivás, fiatalság kihasználása.
én meg bezárkózni és monitor mögül osztani az észt, hogy kell élni..:D
tény hogy nem vagyunk együtt ezzel a lánnyal és valószínű nem is leszünk. épp ezért:)
oké hogy az ellentétek vonzzák egymást.. de nem ennyire:D
de nem tudom melyikőtök iskolázottabb mint a másik.
de ez nem számít, mert szerintem az iskola csak lexikális tudást ad. oké hogy az összefügg az intelligenciával.. de az inkább öröklött és tanult dolog, mint hogy egy könyv bemagolása egy vizsgára...
szerintem az iskolai különbségek nem kellenének hogy bajt okozzanak.
életszemlélet és gyereknevelés.. hát huh:) ezek húzósak valóban:)
de azt hiszem ha szeretsz valaki akkor valamilyen szinten felveszed az ő életszemléletét és gyerek nevelési dolgait, és ő is a tiedét és akkor kialakul egy köztes állapot.
ez hangzik logikusnak, és ha lesz párom erre törekszem. az régen rossz ha elnyomjuk egymást és senki se "enged":S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!