Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben van igazság? S még milyen jelei vannak?
Beszélgettem egy régi ismerősömmel és megemlítettem neki, hogy azt mondta a barátom, hogy szeret, kérdezte, hogy kölcsönös e a szexben a francia, vagyis hogy ő csinálja e nekem, mert akkor biztos vagyok benne hogy szeret.
Ebből kifolyólag lenne a kérdésem. Vajon milyen jelekből tudjuk, érezzük, hogy a párunk szeret és nem csak dobálózik ezzel a szóval.
Köszönöm
Hát, ha ezt meg kell magyarázni, akkor az régen rossz. Ezt érezni kell, hogy fontos vagy a másiknak, ha csak szavakkal dobálózik, az hamar kiderül.
Pl szerintem abból látszik az egyik legjobban, hogy amikor konfliktusba kerültök, meg kell valamit beszélni, meg kell valamit oldani, mennyire figyel rád.
De ez a kölcsönös francia csak arra ad tanubizonyságot, hogy ő is odafigyel arra, hogy neked jó legyen. De ez nem feltétlenül egyenlő a szerelemmel.
28/n
Az orál nem függ a szerelemtől.
Én amúgy abból gondolom, hogy barátom tényleg szeret, hogy olyan dolgokra hajlandó a kedvemért, amiket gyűlöl. Persze nem várok el tőle ilyeneket, csak ha kell, akkor megteszi. Értem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!