Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, nevetséges hogy egy srác ennyire ad magára?
Minden esetbe amikor kimozdulok (suli, buli, séta a városba, stb), azelőtt vagy egy órát eltöltök a fürdőszobába.
Van hogy félórát gondolkozok hogy mit vegyek fel, mi mihez passzol, mi az alkalomhoz illő, stb.
Ezután töbször átnézem magam a tükörbe hogy minden rendbe van-e. Valamikor full vissza öltözök mert valami nem tetszik és minden kezdődik elölről.
.......nem v.ok meleg, ezt tudják a környezetembe élők is, akiket sokszor nagyon zavar ez az egész.
Szerintetek rendbe van ez?........ vagy valamin, valahogy változtassak? 18/F
17:42-es vagyok...most olvasom az edzős dolgot...
jajj de nem szeretem az ilyet...van egy exem...másfél honapig birtam...leszolt,mert csokit ettem este 11kor(nagyonsovány vagyok amugy)...ő meg 6 után semmit,előtte is csak fehérhus,meg zsirszegény vmi...
piperköc metroszexuálisok... inkább egy pocakos kócós kicsit szörös pasi,aki nem visit hogy a frissen vasalt ingét összegyűröm,hozzáne bujjak,és nem tiltakozik a legujabb pörköltreceptem ellene sem:D
22/L
Jaj, könyörgöm, ezek a kérdések.
Ha te jól érzed magad, nem gáz. De a barátom is igényes, az arcszőrzetét rendben tartja, tiszta, nem koszos a körme, nem zsíros a haja, nem büdös a szája, tiszta, jó illatú ruhákban jár, és körülbelül maximum fél óra alatt minden nap elkészül... Az igényesség szerintem nem a napi másfél óra készülődésnél kezdődik.
Ja, és az, hogy a tinilányok buknak erre: tinilány vagyok, de ha én elkészülök 20 perc alatt, a barátom ne öltözködjön ötször ennyi ideig... :) És én sem vagyok büdös, és igénytelen. De ha neked így jó, akkor miért akarnál változtatni?? :D Az ismerőseid miatt? Nekik legyen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!