Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is volt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már ilyen? Már nemszeret?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel vagy egy 2 hete már nem járunk de már van egy új fiúja. 2 évvel idősebb nála és féltékeny vagyok. Szerintetek van esélyem visszaszerezni? Nagyon szeretem és amikor látom hogy egymással vannak főleg ha csókoloznak öngyilkos akarok lenni. ( eremet már vagdostam olyan rohadt szomorú voltam ) karcos inkább . Felejtsem el vagy szerezzem vissza? Szívem mindig nagyon fáj amikor látom őket eggyüt. Hülye voltam nem tudtam meg tartani de engem kicsit utál de most haverok lettünk. Nagyon odavan a fiúér de én elvileg már nem tetszek neki de lehet. Eddig mindig nézett órán vagy szünetbe de most meg semmi. Van esélyem visszaszereni egy két évvel idősebb sráctól? vagy meddig járhatnak meddig lehetnek el jól ? Szeretem még nagyon leírhatatlan és nagyon fáj hogy elvesztettem. Szomorú vagyok néha sírok is de suliba próbálok " vidám & boldog " lenni de csak álca. Ti is már voltatok igy? ( Vagy csak azér szerzett fiút hogy féltékennyé tegyen ? ) anno sírt is utánam amikors szétmentünk énis utána. A pasija erőltette de ő belement ... szerintetek ?

14/F

2012. máj. 30. 16:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Sokszor mennek el eggyüt tudtommal most is elmentek kettesbe
2012. máj. 30. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:

a helyedben nem foglalkoznék vele. Elhiszem hogy nagyon rossz.. 1-2 hét is nem fogsz vele foglalkozni. Próbálj meg a barátaiddal lenni, elfoglalni magad és hidd el jobb lesz. Én is ezt szoktam csinálni ha valami csalódás ér :/

Ami a másik megoldás lehet ha keresel egy másik lányt. Ő hamar el felejteti veled az előzőt :)

fel a fejjel!

19 F

2012. máj. 30. 17:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm . Akkor nem éri meg hogy vele legyek?

De sajna annyira rossz mással látni majdnem fejbe döfném magam egy késsel :(

2012. máj. 30. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem keress fel egy pszichologust.. egyáltalán nem normális hogy 14 évesen öngyilkos akarsz lenni egy lány miatt, mert másik fiúval látod...
2012. máj. 30. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:
nem öngyilkus csak kibasszot szomorú...
2012. máj. 30. 17:22
 6/7 A kérdező kommentje:
bocsi ha így fogalmaztam
2012. máj. 30. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem is felejtsd el! amúgy sem ilyen fiatalon fogsz megállapodni, jobb ha nem is találsz magadnak olyan lányt akit a nagy ő-nek látsz... mer ezek az évek nem erről szólnak.. majd 20-on évesen ráérsz erre!

20/L

2012. máj. 30. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!