Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemszeret már a barátom?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hnapja vagyunk együtt,tudom ez rövid idő de szeretjük egymást,legolábbis én őt nagyon.Nekem ő az első férfi az életembe.Az első hónapban tökéletesen megvoltunk nem veszekedtünk.Mostanában nagyon sokat veszekszünk mert nagyon féltékeny vagyok.Sajnos ő suli melett dolgozik és már 2 hete nem taliztunk.De más lánnyal aki elvileg csak barát azzal tud talizni és mais megy el barátaihoz nemám hozzám .....Aztmondja nagyon szeret és mindennél fontosabb vagyok neki de én nem bízok benne ezt ő is tudjaa Mit tegyek?2011. nov. 5. 10:03
1/4 kendrazoltan válasza:
Sajnos az van, hogy ha sokat féltékenykedsz, azzal nem hagysz neki levegőt, mivel a féltékenység olyan érzést kelt az emberben, hogy folyamatosan elszámoltatod, ami után kialakulhat benne egy olyan kérdés, hogy "Ki vagy Te, az anyám?". Ne csináld ki ezzel, mert annak csak Te iszod majd a levét. Suli és meló mellett kellenek a barátok, ezt meg kell értened. Ne akarj neki mindenki lenni egy személyben, mert az nem működik...
2/4 TedybeT válasza:
1000% hogy már nem szeret ha szeret is tuti hogy csak nagyon kicsit szerintem hivd fel hogy taliznunk kell és mond meg a szemébe hogy sajnálom de ennek kapcsolatnak vége de hogyha kiakarsz vele baszni akkor meg orditsd be neki a telefonba :D vagyis igy ahogy elmondtad nekem az jött le hogy már nem szeret ... és ne búslakodj ha még az első akkor még ott vár rád az igazi :)
3/4 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta neki a munka az eslő
utána a barátok és én?
Nagyon szeretem de ez így nemlesz jó és nem vagyunk egy korosztály
2011. nov. 5. 10:35
4/4 TedybeT válasza:
Terajtad áll vagy bukik az egész ha birod hogy nem foglalkozik veled és sosem találkoztok és ugy érzed hogy érdemes rá várni akkor várj rá de nem érdemes szerintem találsz olyan fiut aki törödik veled és mindent megad amire szükséged van :) de szerintem beszélj vele erröl hogy te nem igazán tetszik neked hogy sosem találkoztok (na és ott áll hogy lehet megcsal)ugyhogy te döntsed el mit szeretnél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!