Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ilyen sok srác a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok srác a szórakozóhelyeken, és olyan kevés lány?

Figyelt kérdés

Rengeteg szórakozohelyen van ez....:/ tele van f*szokkal, alig vannak csajok...:/

egy csajra minimum 3 pasi jut.

És csoda, hogy válogatnak?!...

tényleg azt veszem én is észre, hogy egy átlagos csajnak is ilyen páwa pasija van...

ilyen kevés lány van?!

meg rengeteg csaj elvan szállva magától...hogy, haha nem vagy elég jó, ugyis van más, aki gazdagabb, jobbképűbb stb...

2012. máj. 30. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

nem, ennek egy egészen egyszerű magyarázata van.

köztudott tény, hogy ha szórakozóhelyen ismerkedik meg egy "pár", akkor valószínűleg csak szex meg +1trófea lesz belőle.

a fiúk ezt csábítónak tartják, ezért mennek szórakozóhelyre, azt feltételezik, hogy valaki csak beléjük botlik.

a lányok között több típus van: amelyik úgy gondolkozik, mint a fiúk és elmegy ezekre a helyekre (akikkel te is találkozol), a lányok, akik a pasijukkal mennek és a lányok, akik nem mennek ilyen helyekre, mert nem akarnak itt ismerkedni.

nekem tudod mi jut eszembe arról, ha egy fiú diszkóba megy? hogy ki van szedve a szemöldöke, festeti a haját és jobban érdekli a körme sorsa, mint én.

persze vannak kivételek, de ez az általános nézet.

19/L

2012. máj. 30. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
evolúciós okokból
2012. máj. 30. 12:54
 3/9 A kérdező kommentje:

első:

jó, de épp ez....ha discoba nem, akkor hol ismerkednek ma?!

én is ott ismertem meg a volt barátnőmet, majd egy évig jártunk, és tényleg szerelmesek is voltunk.

2.

igen, pont ez az evoluciós ok, hogy több a férfi mint a nő a tizen, és huszonéves krosztályba..:/

2012. máj. 30. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Az elsőn látszik, h fingja nincs mi az a diszkó, tipikus hülye, aki hallott valamit aztán hápog.
2012. máj. 30. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok, a tipikus hülye: három éve vagyok együtt a barátommal, nem diszkóban ismerkedtünk meg.

az előzővel három hónapig, az az előttivel kevesebb, mint 1 hónapig voltam együtt, őket diszkóban ismertem meg. ebből nem nehéz levonni a következtetést, még az olyan retardáltaknak is sikerülhet, mint te.

hogyha komoly kapcsolatot akarsz, akkor ne diszkóban keresgess. bárhol lehet megismerni embereket: egy kávézóban, vonaton, iskolában/munkahelyen, barát által, még az utcán is. így tudsz velük beszélgetni és ismerkedni is. az, hogy eddig nem találtál normálisat ne keserítsen el:) (az utolsó természetesen a kérdezőnek szólt, nem a nekem válaszoló debil köcsögnek.)

2012. máj. 30. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Tudod erre azt szoktak mondani, h zsák a foltját, gondolom kuva.vának nézték a viselkedésed alapján, aztán csak megkeféltek aztán otthagytak.

Jól tették!

2012. máj. 30. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Látom nem érted. Az evolúció során azok a férfiak maradtak fent akik továbbadták a génjeiket (nem akarom túlbonyolítani), tehát a férfiaknak a génjükben van a szaporodási ösztön.
2012. máj. 30. 13:23
 8/9 anonim ***** válasza:

szóval a diszkóban a lányokat csak megdugni akarják. érdekes, az előbb még ez a feltételezés butaság volt.

tény, hogy egy lány nem azzal a céllal ismerkedik egy buliban, hogy megtalálja élete párját.

egyébként 15 évesen egyik sem dugott meg. :)

2012. máj. 30. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
jobbképűbb xd
2012. máj. 30. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!