Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nem szánalmas, h több,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem szánalmas, h több, mint 2 évet várok egy csajra?

Figyelt kérdés
És mikor már felmerült, hogy összejövünk most úgy érzem kihátrál az egészből. Még azt is kivártam, hogy egy másik fiúval járt kb. 1 évig. (2 hónapja szakítottak) Bennem van a hiba? Vagy most ezzel az egésszel én mit csináljak? (19 F)
2012. máj. 30. 00:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Tényleg benned van :/ csőlátás ezerrel!
2012. máj. 30. 00:43
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
"meg mondta is, hogy szeret " Annyira mégsem szeretett.Bocs de nagyon naív voltál és tapasztalatlan :S vagy jólelkű :/
2012. máj. 30. 01:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos vagy!:) Amiket leírtál az alapján úgy tűnik hogy most már azért kezd alakulni valami, most állj a sarkadra! Ha tényleg szeret akkor össze fogtok jönni, ha nem, akkor meg engedd útjára!
2012. máj. 30. 01:11
 14/19 anonim ***** válasza:
de szánalmas, sőt kur*vára szánalmas! más fa*szát szopja miközben te "plátói szerelemben égsz". a srác nevét kiáltja miközben beteszi neki, te meg arról ábrándozol, hogy megcsókold?! elbas*zod a legjobb éveid valami büdös ku*rvára! később rá fogsz jönni mekkora nyomorék dolog volt :) de nem baj, még nem késő a megvilágosodás.
2012. máj. 30. 07:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Amíg te vágyakozol utána, én keményen megdugom, kinyalom, és megszopatom minden éjjel, miközben üvölti, hogy még még ezaz! Jó ugye?:)
2012. máj. 30. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne cseszd el ilyenre az idődet! Az a legértékesebb. Ha azt mondja, hogy szeret, akkor össze is jön veled, nem sz@rozik.

Lépj tovább és kezd el komolyan csajozni!

2012. máj. 30. 08:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha 2 hónapja szakítottak, akkor az még lehet, hogy tényleg közel van neki. Két-három hónapot nyugodtan várhatsz. Aztán vagy összejössz vele, vagy nem. Ha vagy igen, akkor jó, ha nem, akkor nem. Ha fél év múlva nem vagytok együtt, akkor nézz más után.
2012. máj. 30. 10:06
 18/19 anonim válasza:
szerintem ez nem szánalmas én például nagyra értékelném ha ezt egy fiú megtenné értem. szerintem ez nem veszett ügy, legyetek minél többet együtt, hívd el valamerre, beszélgessetek sokat, előbb utóbb ki fog alakulni, ha már ennyit vártál megéri, ha valaki rám várna ennyit biztos nem utasítanám vissza, ilyen nem létezik, szurkolok neked :)
2012. máj. 30. 13:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Húú hát kapok hideget meleget :) De sajnos bennem is ez van. Az ördög én az egyik vállamon azt mondja amit a srácok, hogy ez szánalmas és én is érzem, hogy a büszkeségemet már rég elhagytam kettőnk érdekében...az angyal én meg a másik vállamon azt, hogy tényleg komolyan gondolta mikor azt mondta szeret és lehet, hogy egy kis időre van szüksége (de azt is tudom, hogy hiányzik neki a volt pasija és vele beszélni szoktak néha és igen fáj, hogy nem engem keres és nem velem beszéli meg dolgait...mondom az egész olyan mintha egyik napról a másikra meggondolta volna magát és kihátrál...és én meg nem értem miért) Hát szerintem az lesz kb. amit a 17. hozzászóló mondott...ameddig bírom ezt az egészet várok rá és ha nincs változás akkor sajna ennyivolt. Dehát mégis csak szeretem...a francba roh.adék ez a szerelem. Ja és köszi a válaszokat :)
2012. máj. 30. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!