Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy viszonyulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy viszonyulnak ázsiában a lányok egy ott élő európaihoz jobban el tudják fogadni mint ha ők jönnek európába? Ahol esetleg látványosságnak számítanak

Figyelt kérdés
Várom a véleményeket,tapasztalatokat előre is köszi

#Európa #Ázsia #lány #ázsiában élő
2012. máj. 30. 00:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
valamilyen szinten igazad van de aki valamit nagyon szeretne az tesz ilyen kijelentéseket, azt pedig hogy én személy szerint miért gondolom hogy ott boldog leszek hát talán hogy annyira más kultúra és általában inkább vonz az mint a nyugati mert pl egy nyugati országban inkább szenvedés lenne szerintem az életem szóval igazán nem tudok erre válaszolni
2012. máj. 31. 06:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Igaza van utolsóelőttinek. Ázsia azért kulturális sokk lesz. Első körben ne számolj fel itt mindent :)
2012. máj. 31. 08:17
 13/17 anonim válasza:
Igazad van kedves kérdező. Én vagyok aki azt írta, hogy vigyázz nehogy érdekből közeledjen feléd a lány. Az igazság az, hogy mi is Ázsiába készülünk, konkrétan Vietnám, Kambodzsa, először csak fél évre, de lehet utána végleg:)- aki nem vágyik nagy dolgokra csak boldogságra, nyugalomra, egyszerű életre azt megtalálja kint. A lányokra visszatérve ott mi európaiak számítunk nagy látványosságnak.- főleg ha szőrös vagy!:) Ha közlöd vele, hogy nem szándékozol hazajönni, és Ő mégis akar Téged akkor ok:)
2012. máj. 31. 14:35
 14/17 anonim ***** válasza:

A mas az sokszor vonzo, de nem mindig jelenti a kellemeset is.

"nyugati országban inkább szenvedés lenne szerintem az életem " egy azsiaiban jobban szenvednel, mint 1 masik nyugati orszagban nagy valoszinuseggel.

Az individualista tarsadalmakban felnovo embereknek, nem igazan buli egy kollektivista tarsadalomban.

Jo katona lennel? Birnad a bortont? Ha igen, akkor probalkozz.

1 azsiai orszagban ferfikent dolgozhatnad agyonra magad, persze ha egyaltalan alkalmaznanak munka teren...stb

Nem baj az ,ha vki almodik egy jobb jovorol, csak elotte tudni kene mi varna ra egy ilyen orszagban^^...

13.ik valaszolonak " aki nem vágyik nagy dolgokra csak boldogságra, nyugalomra, egyszerű életre azt megtalálja kint."

Haat ezt nem tudom te honnan veszed, foleg Vietnamrol. :D :D Nagy a szegenyseg ott. Vajon miert vesznek a koreai ferfiak penzert!

vietnami feleseget? Ha olyan jo lenne a lanyoknak ott az elet, nem jonnenek ide semmi aron se.

Nyugalom Azsiaban? Tobb millios lakosu helyen? :D :D falun esetleg, a koszban :D:D:D

2012. jún. 1. 02:06
 15/17 anonim válasza:
Kedves utolsó. Jártál már kint? Lehet az emberek szegények de mindegyik mosolyog nem rohannak ráérnek beszélgetni, nem úgy mint ebben az agyon fejlődött társadalomban ahol végig mész Pest utcáin és mindenki olyan fejet vág mint aki épp öngyilkos akar lenni. Ott lehet szegényebben élnek de odafigyelnek egymásra. Lehet, hogy csak az aznapi betevőjük van meg de nem fáj a fejük, hogy árverezik a házukat, hogy fogják kifizetni a több százezres gázszámlát stb. Akinek nincs pénze az sem hal éhen mert leszedi a gyümölcsöt a fáról, elmegy halat fogni és máris jól lakott. "Télen" pedig nem fagy meg mert 30 fokban még az utcán is elalszik. A kérdés kiírójának csak azt tudom mondani, hogy igazán jól dönt ha kimegy talál egy kedves lányt aki szereti és ott is marad. Sok sikert és boldogságot kívánok neki.
2012. jún. 4. 10:17
 16/17 anonim válasza:
Már a Vietnámi háború véget ért aki nem tudná!:) Börtön? Rengeteg munka a megélhetéshez? Az maximum a mi országunkat jellemzi, hogy dolgozhatsz reggeltől estig mégsem tudsz megélni. Ha albérletet is fizetned kell akkor is 50.000 ft/ hó fizetésből ott jó módúnak számítasz.
2012. jún. 4. 10:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jol tudod a dolgokat, akkor menj Vietnamba. Sok sikert! Majd megneznem ugy jo par ev ott eles utan, mi lenne a velemenyed. Mert az tuti, hogy nem ez amit most irsz. Te NEM tapasztalatbol irsz most, hisz ott se jartal. En viszont jo par evet lehuztam mar Koreaban. Itt a kulonbseg.^^
2012. jún. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!