Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy viszonyulnak ázsiában a lányok egy ott élő európaihoz jobban el tudják fogadni mint ha ők jönnek európába? Ahol esetleg látványosságnak számítanak
A mas az sokszor vonzo, de nem mindig jelenti a kellemeset is.
"nyugati országban inkább szenvedés lenne szerintem az életem " egy azsiaiban jobban szenvednel, mint 1 masik nyugati orszagban nagy valoszinuseggel.
Az individualista tarsadalmakban felnovo embereknek, nem igazan buli egy kollektivista tarsadalomban.
Jo katona lennel? Birnad a bortont? Ha igen, akkor probalkozz.
1 azsiai orszagban ferfikent dolgozhatnad agyonra magad, persze ha egyaltalan alkalmaznanak munka teren...stb
Nem baj az ,ha vki almodik egy jobb jovorol, csak elotte tudni kene mi varna ra egy ilyen orszagban^^...
13.ik valaszolonak " aki nem vágyik nagy dolgokra csak boldogságra, nyugalomra, egyszerű életre azt megtalálja kint."
Haat ezt nem tudom te honnan veszed, foleg Vietnamrol. :D :D Nagy a szegenyseg ott. Vajon miert vesznek a koreai ferfiak penzert!
vietnami feleseget? Ha olyan jo lenne a lanyoknak ott az elet, nem jonnenek ide semmi aron se.
Nyugalom Azsiaban? Tobb millios lakosu helyen? :D :D falun esetleg, a koszban :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!