Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök egészségmániás lenne?
Kérdező,hol egy ilyen nő kérlek mutass be neki.Én örülnék neki,mert el is várom,hogy csinos legyen meg adjon magára.Ez egy igazi nő,neki nem kell rimánkodni az edzésért,mehetnénk együtt,kérlek mutass be neki,ilyet nőt keresek.Én edzésmániás,külső és egészségmániás pasi vagyok.
Aki szerint meg gáz,majd megnézlek titeket évekkel később amikor dugni csak hetente max egyszer az is 5 percig megy és majd az aluszékonyságtól nem bírtok semmit se csinálni.
U.i.:Cukor a legnagyobb méreg amit bevihetsz,nem tud vele a szervezet mit csinálni,gondolj arra amikor majd nyomod magadba az inzulint,én szóltam :(
24Ffi
Kedves utolsó, itt vagyok :PP
De én is azt gondolom, hogy azért mert én ilyen vagyok, nem kell még ezt mindenkire ráerőltetni, azzal úgyis csak ellenkezést váltanék ki a környezetemből. Én csinálom, amit csinálok, és aki szeretné annak segítek benne, hogy hasonlóan szép alakja legyen, mint nekem is. Ennyi. Aki sütit kér, annak meg sütit sütök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!