Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejövök neki?
Még jártam suliba addig egy lány ha csak meg látott folyton nézett.Volt hogy egymás szemébe is néztünk és a lány nem kapta el a tekintetét.Én meg nem mentem oda megkérdezni hogy miért is néz nem nagyon foglalkoztam vele.Aztán az egyik haverom azt mondta lehet tetszem a lánynak,aztán ahogy én is nézegettem a lányt,nekem is meg tetszett,sőt most már szerelmes is vagyok belé.
Aztán ahogy most érettségizek,most szünet van,és nem kell bejárni a suliba csak konzultációra. Így nem találkozom a lánnyal,csak egy héten egyszer,de akkor sem tudok oda menni hozzá beszélgetni mert folyton a barátnőivel van.Fel vettem facebook-ra rá is írtam kicsit beszélgettünk,rendes volt kérdeztem valamit és több mondatban válaszolt,nem egy szóval hogy igen, nem.Szóval meg kérdezzem tőle facebook-on hogy bejövök-e neki?Mert azt mondják a haverjaim hogy bejövök neki,de én nem vagyok ebben olyan biztos.Sajnos annyi önbizalmam nincs hogy oda álljak elé és meg mondjam neki a szemébe hogy bejön nekem.Főleg hogy a barátnői ott vannak folyton körülötte.Aki azt gondolja hogy egész nap facebook előtt ülök az téved.Még nem tetszett a lány volt hogy 1 héten egyszer mentem fel.
Bocsánat kicsit sokra sikeredett.
Nem olvastam végig, de érdekes, hogy ilyen kérdéseket raknak ki az emberek: "Bejövök neki?" és tuti hogy a kifejtésben szó esik valami fészbukos sz*rságról...
1, Mások szerinted honnan tudnák hogy bejössz-e neki?
2, Miért fészbukon kell megkérdezni, hogy bejössz-e neki stb..
Hát tetszel neki, nyilvánvalóan. De néha ez a facebook kapcsolat-killer, mert már túl sokat beszélgettek egymással virtuálisan, és kis idő után túl sok. Úgyhogy a legjobb, ha megbeszélsz vele egy talit 1-on-1.
És ne kérdezd meg tőle, hogy bejössz e neki.
1. válaszoló: azért fb-n kérdezné meg, mert mint irta, nincs annyi önbizalma se, hogy odaálljon elé, és megmondja neki, h tetszik..
amúgy meg ha nem érdekel a kérdés, és még annyival se tiszteled őt meg, hogy elolvasd, akkor minek egyáltalán irnod ide valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!