Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy bejövök-e a lánynak (el tud velem képzelni hosszútávú kapcsolatot) vagy csak játszik velem?
Figyelt kérdés
van egy lány aki nekem nagyon bejön, ezt el is mondtam neki de visszautasított de mikor a minap találkoztam vele meglepődtem mert úgy vettem észre mintha közeledni akart volna felém,és nem tudom hogy most csak hülyít vagy tényleg akar valamit.
nem úgy ismerem mint aki játszana más érzéseivel de ezért kíváncsi lennék arra hogy mik lehetnek a jelei annak amit a kérdésben megfogalmaztam.
2012. máj. 11. 17:37
1/1 anonim válasza:
sose fogod megtudni hogy egy lány mit szeretne :) ;)
de ha nagyon kíváncsiskodsz , akkor mondjuk a szeméből látni. hogyha szép tágra nyílt csillámló szeme van akkor hosszú távra, ha nem akkor meg csak szopat
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!