Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jellemeznél egy hosszútávú (bb) kapcsolatot?
Te hogy írnád le a tiédet? Mi benne a jó? Mi a rossz esetleg?
És mennyit változott az első randevútól számolva?
:D
1.: jó
2.: minden
3.: meg kell tanulni alkalmazkodni a másikhoz, ez jó is rossz is:)
4.: semennyit:D
A legelső beszélgetésünk sem az a sablonos szia hogy vagy dolog volt. Már akkor rátaláltunk egymásra úgy érzem. Eleve a közös érdeklődési körünk által találkoztunk. És ez az egyik alap pillére a kapcsolatunknak, hogy azonos a gondolkodásunk, érdeklődési körünk, mentalitásunk. Nincs olyan téma, amiről ne tudnánk beszélgetni. A másik legfontosabb a kapcsolatunkban, hogy a kezdetektől fogva az őszinteségre építkeztünk. Nincsenek titkaink.
További jó, hogy a másikban megtaláltuk a lelki társunkat is. Tényleg mindent meg tudunk beszélni.
Mi benne a rossz? Hm... nem tudnék rosszat mondani.
Annyiban változott a kapcsolatunk, hogy sokkal-sokkal jobban ragaszkodunk egymáshoz. Kialakult az a kötődés, ami miatt tudod, hogy nem tudnál a másik nélkül élni. Ez egy sokkal összetartóbb dolog, mint a rózsaszín ködös fajta szerelem. Ennek ellenére 5 év elteltével is szerelmes vagyok belé. Elvarázsol mindennap. És tudom, Ő az a férfi, akivel le akarom élni az életem :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!