Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jellemeznél egy hosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jellemeznél egy hosszútávú (bb) kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Te hogy írnád le a tiédet? Mi benne a jó? Mi a rossz esetleg?

És mennyit változott az első randevútól számolva?

2010. nov. 15. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
A rajongástól a többszörös feljelentésig. :) Kontrasztos?
2010. nov. 15. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:

:D

1.: jó

2.: minden

3.: meg kell tanulni alkalmazkodni a másikhoz, ez jó is rossz is:)

4.: semennyit:D

2010. nov. 15. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem annyira hosszú kapcsolatom sosem volt, így nem is tudom róla semmit sem mondani, de úgy érzem egyelőre nem is férne bele az életembe. Ez időigényes, nekem pedig az nincs és egyszerűen félek nem nagyon tudok alkalmazkodni.
2010. nov. 15. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
a jó az hogy szerelmes vagyok :D ezzel szerintem mindent megmagyaráztam. negatívumnak említeném talán hogy ilyenkor bizony mindkét félnek alkalmazkodni kell a másikhoz és a kapcsolat érdekében bizonyos dolgokról lemondani. persze nem arról van hogy hogy most valaki adja fel az egyéniségét, de igenis kevesebb barátnőzés, haverozás, stb (nem azt mondtam hogy egyáltalán semmi, hanem hogy KEVESEBB). meg hát meg kell szokni a másikat. a hülyeségeit is. ez néha bosszantó. de ha szereted a másikat akkor ezeket se mondanám éppenséggel rossz dolognak. az első randi óta kicsit csitult az a "húúú de nagyon szerelmes vagyok és megvagyok őrülve"-érzés és mélyebbedet az őszinte, tiszta és feltétel nélküli szeretet.
2010. nov. 17. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:

A legelső beszélgetésünk sem az a sablonos szia hogy vagy dolog volt. Már akkor rátaláltunk egymásra úgy érzem. Eleve a közös érdeklődési körünk által találkoztunk. És ez az egyik alap pillére a kapcsolatunknak, hogy azonos a gondolkodásunk, érdeklődési körünk, mentalitásunk. Nincs olyan téma, amiről ne tudnánk beszélgetni. A másik legfontosabb a kapcsolatunkban, hogy a kezdetektől fogva az őszinteségre építkeztünk. Nincsenek titkaink.

További jó, hogy a másikban megtaláltuk a lelki társunkat is. Tényleg mindent meg tudunk beszélni.

Mi benne a rossz? Hm... nem tudnék rosszat mondani.

Annyiban változott a kapcsolatunk, hogy sokkal-sokkal jobban ragaszkodunk egymáshoz. Kialakult az a kötődés, ami miatt tudod, hogy nem tudnál a másik nélkül élni. Ez egy sokkal összetartóbb dolog, mint a rózsaszín ködös fajta szerelem. Ennek ellenére 5 év elteltével is szerelmes vagyok belé. Elvarázsol mindennap. És tudom, Ő az a férfi, akivel le akarom élni az életem :)

21/L

2010. nov. 17. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!