Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha kiderülne a pasitokról hogy korábban férfiakkal feküdt le pénzért?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 12:48
11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem megmondom neki az igazat, és lesz ami lesz!
2012. máj. 29. 13:34
12/17 anonim válasza:
hát csalódnék benne, az tuti. viszont ha nagyon szeretem, akkor mellette maradok. elvégre nem azért volt pasikkal, mert homi, szóval ezzel nincs gond. viszont fordítva nem tudom, melyik pasi tűrné el, ha a barátnője prosti lett volna...
13/17 anonim válasza:
Megkérdezném,h miért tette, és ha nyomós, meggyőző érv lenne, akkor még megbocsátanék, de ha nem, akkor kiadnám az útját....
14/17 anonim válasza:
Szerintem inkább ne mondd el neki! Gyökeresen megváltoztatná a kapcsolatotokat, sőt lehet, hogy szakítana is veled. Annyira visszataszító... Nem mindenki képes ám egy ilyen tudattal együtt élni. Meg fog romlani a kapcsolatotok.
25/N
15/17 anonim válasza:
Hát meglepődnék az biztos. A bajom inkább azzal lenne, hogy árulta a testét. Az nem zavarna, hogy fiúkkal. Engem sosem zavart, ha valaki nem hetero, sosem értettem másoknak ez miért fáj.
16/17 anonim válasza:
hát ha nagyon szeret akkor elméletben nem kéne, hogy érdekelje a múltad, én ha tudom, hogy óvszerrel és makkegészséges akkor annyira nem zavarna, főleg ha mág szeretem is nagyon....meg hát ha van egy kis bi hajlamod akkor azt előbb utóbb észre fogja venni az ágyban...
17/17 anonim válasza:
Hát, biztosan meglepdőnék, de túl tenném magam rajta és megérteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!