Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a barátom más lányokkal flörtöl MSN-en?
Mindketten 18 évesek vagyunk, már 2 éve együtt vagyunk. Azonban mikor nála voltam egyszer be maradt jelentkezve MSN-re és láttam, hogy ráír egy lány valami olyasmival, hogy na akkor mikor taliznak végre, mert már szeretné megismerni. Ilyesmi volt a lényege, de egyértelműen lejött belőle, hogy a barátom is benne van, és egész biztos az is, hogy amúgy nem ismeri a csajt, nem valami ismerőse. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ő vajon ilyen beszélgetéseket folytat másokkal? Mert beszéltünk párszor erről, mindig tagadta, hogy ilyet tenne, meg, hogy elküldi az első célzásnál a lányokat, stb. Pár hónapig hagytam a dolgot, de 2 napja úgy gondoltam ezt le kell ellenőriznem, mert megrendült a bizalmam. Felvetettem hát egy ismerős csajjal (ő nem ismeri), aki szándékosan flörtölő dolgokat írt neki, ő pedig fogadta és viszonozta a célzásokat. Olyanokra gondolok, hogy elhívta találkozni a lány, kikötve, hogy én ne tudjak róla, ő pedig örömmel belement és hasonlók. Nagyon rosszul esik, főleg, hogy az ő hívására mondta, hogy elmegy vele és a barátnőivel kocsmázni, persze nélkülem, velem és a barátaimmal pedig sosem jön el egyébként, hiába könyörgök.
Tudom, undorító dolog, amit tettem, de megrendült benne a bizalmam és másképp nem tudtam megnézni, hogy alaptalanul aggódom-e. De még most sem tudom eldönteni. Ez mennyire normális? Mit tegyek ebben a helyzetben? Hogyan szembesítsem vagy inkább ne tegyem?
Nem akarok féltékeny hárpia lenni, de ez kétségbeejt. :( Segítsetek, kérlek!
Nos a te eseted elég mindenapi.
A kutakodás télleg csúnya dolog de végül is véletlenül találtad meg a levelet az MSN-ben >:] , nemdebár?
Figyelmeztetlek hogy ebből a dologból valszeg télleg te fogsz kijönni roszabbul ezért inkább a következőked csináld.
Hagyd a talit, mert az lesz belőle hogy te egy kutakodós féltékeny hisztis p i c s a vagy (még ha ez nem is így van) és "szegény" barátod lesz az áldozat (még ha ő is volt a hunyó).
Nos.
A következőket tedd ha nem akarod magad szociálisan a mélybe vetni.
Addig rendben van a tali hogy egy bnőd menjen el a talira.
De utánna koptassa le a srácok úgy hogy menjen el a kedve az egésztől.
Utánna eme megrendíthetetlen bizonyíték birtokában ne csinálj semmit, csupán anyit hogy egyszerűen szakítasz vele "mert neked nem erre van szükséged neked több kell" címszó alatt.
Hidd el a srác lesz megalázva, még ha ez nem is látszik majd de magában biztos zuhanni fog az egoja.
És ha elcsendesül az egész utánna ha úgylátod egy adandó alkalommal egymást köszt vagy nyilvánosan a hozzá vágod (de az utóbbit csak akkor hogyha biztos vagy benne hogy csak melleted fognak kiállni vagy ha totál részeg vagy :))
A többit meg te magad találd ki a bnőiddel.
Utolsó: azt hiszem nagyon jól leírtad, de mégis olyan fájdalmas.
Egy a bibi: a lány nem lakik a városban, csak ezt mondta a barátomnak. Az ország másik végén lakik. Erre kezdetben nem gondoltam, mivel sosem gondoltam, hogy akár találkozásba torkollhat a dolog.
Szia!
Az én párom egy lányismerősével msn-ezett "flörtszagúan", ha mondhatom így (a gépén rajta volt a beszélgetés). Ez a csaj amúgy többet is akart volna tőle. Én szóba is hoztam nála ezt, igaz így kiderült, hogy kutakodtam, de még ő érzete magát rosszul, és szinte semmit nem szólt arról, h én mit nézelődöm az ő gépén. Utána törölte is a csajt az msn-ről. Viszont később azt mondta, inkább kérdezzek rá nyíltan amire akarok, és ne kutakodjak. Én bízom a szava hihetőségében, eddig mindig igazat mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!