Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy a barátom más lányokkal flörtöl MSN-en?

Figyelt kérdés

Mindketten 18 évesek vagyunk, már 2 éve együtt vagyunk. Azonban mikor nála voltam egyszer be maradt jelentkezve MSN-re és láttam, hogy ráír egy lány valami olyasmival, hogy na akkor mikor taliznak végre, mert már szeretné megismerni. Ilyesmi volt a lényege, de egyértelműen lejött belőle, hogy a barátom is benne van, és egész biztos az is, hogy amúgy nem ismeri a csajt, nem valami ismerőse. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ő vajon ilyen beszélgetéseket folytat másokkal? Mert beszéltünk párszor erről, mindig tagadta, hogy ilyet tenne, meg, hogy elküldi az első célzásnál a lányokat, stb. Pár hónapig hagytam a dolgot, de 2 napja úgy gondoltam ezt le kell ellenőriznem, mert megrendült a bizalmam. Felvetettem hát egy ismerős csajjal (ő nem ismeri), aki szándékosan flörtölő dolgokat írt neki, ő pedig fogadta és viszonozta a célzásokat. Olyanokra gondolok, hogy elhívta találkozni a lány, kikötve, hogy én ne tudjak róla, ő pedig örömmel belement és hasonlók. Nagyon rosszul esik, főleg, hogy az ő hívására mondta, hogy elmegy vele és a barátnőivel kocsmázni, persze nélkülem, velem és a barátaimmal pedig sosem jön el egyébként, hiába könyörgök.

Tudom, undorító dolog, amit tettem, de megrendült benne a bizalmam és másképp nem tudtam megnézni, hogy alaptalanul aggódom-e. De még most sem tudom eldönteni. Ez mennyire normális? Mit tegyek ebben a helyzetben? Hogyan szembesítsem vagy inkább ne tegyem?

Nem akarok féltékeny hárpia lenni, de ez kétségbeejt. :( Segítsetek, kérlek!

2009. jún. 30. 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, ne seperd a szőnyeg alá, mert akkor nem őszinte hozzád,mondd el neki, nem sírva tartsad vissza, hanem magabiztosan, hogy akkor álljon balra, te meg jobbra.Ha csak hülyéskedett,akkor megbánja, ha eg még neki áll feljebb,akkor hagyjad a pibe.
2009. jún. 30. 10:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor sajnos felvetődik a kérdés.. hűséges hozzád a párod? Szerintem mondd el neki, mi zavar téged.
2009. jún. 30. 10:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

én először beszélnék vele és ha mindent tagad akk a csaj ismerősöddel lebexzélnék egy talit a pasiddal... és ha belemegy és elmegy rá, akk Te fogod várni és nem a csaj ismerősöd kíváncsi lennék az arcára... nah joo ez lehet szemét dolog de Én tuti megtenném... de ez a Te döntésed...

Sok sikert a dologhoz!!!

2009. jún. 30. 10:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem szép dolog, hogy kutakodtál utána, de beigazolódott, hogy a pasid hazudik neked, ennek a fényében pedig a te kíváncsiságod megbocsátható. Ha szembesíted a pasidat, nem neked kell majd szégyellned magad, mert te csak megakadályoztad, hogy tovább hülyítsen. Tehát mindenképpen mondd el neki. Esetleg oldd meg egy találkával, ahogy a fentebb említett hozzászóló írta, vagy mondd neki, hogy XY (a barátnőd) érdekes célzásokat tett neked pl. egy közösségi oldalon, hogy valami nincs rendben a pasiddal. Vagy mondd meg neki szimplán, hogy ezt láttad, utána ezt csináltad, és magyarázza meg.
2009. jún. 30. 11:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket. Arra gondoltam, hogy még egy darabig hagyom, hogy beszéljen vele a lány, megnézem mennyire "fajul el" a beszélgetés. Hogyha tovább csinálják ezt, akkor megkérem a lányt, hogy beszéljenek meg egy találkozást és én megyek el. Viszont ha ez lenne, érzem, hogy én jönnék ki rosszul belőle, hogy kutakodok, tesztelgetek, stb. Nem hagyná szó nélkül.
2009. jún. 30. 11:05
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Hidd már el h megcsal!!!!!
2009. jún. 30. 11:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy megcsal. Szerintem csak próbálgatja magát, de eddig szerintem még nem csalt meg. Bár mostmár semmiben sem vagyok biztos.
2009. jún. 30. 11:12
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

10:51 es vagyok

nehogy már Te érezd magad rosszul mert "kutakodtál"!!! ha Ő őszinte lett volna hozzád akk nem lett volna ez... nehogy már még neki essen rosszul ez a dolog... de ha már felkapja ezen a vizet az tuti kapna tőlem két nagy pofont(csakhogy észhez térjen) aztán pedig közölném vele h vége...ha utánna még mentegetőzik és naon vissza szeretne kapni akk valsz h szeret, bár aki iet csinál h lebeszél egy másik csajjal egy randit az nem hinném h huu de szeretné a párját, de lehet h csak pillanatnyi elmezavar volt...:)

szal csak Hajrá!!!:)

2009. jún. 30. 11:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy segítesz. :) Igazából konkrétan nem beszélték le, hogy ekkor és itt, azt viszont igen, hogy menjenek el együtt kocsmázni, csak szóljon a csaj, hogy mikor és megy.
2009. jún. 30. 11:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt írtad megrendült a bizalmad. Bizalom nélkül egy kapcsolat halálra van ítélve
2009. jún. 30. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!