Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a barátom más lányokkal flörtöl MSN-en?
Mindketten 18 évesek vagyunk, már 2 éve együtt vagyunk. Azonban mikor nála voltam egyszer be maradt jelentkezve MSN-re és láttam, hogy ráír egy lány valami olyasmival, hogy na akkor mikor taliznak végre, mert már szeretné megismerni. Ilyesmi volt a lényege, de egyértelműen lejött belőle, hogy a barátom is benne van, és egész biztos az is, hogy amúgy nem ismeri a csajt, nem valami ismerőse. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ő vajon ilyen beszélgetéseket folytat másokkal? Mert beszéltünk párszor erről, mindig tagadta, hogy ilyet tenne, meg, hogy elküldi az első célzásnál a lányokat, stb. Pár hónapig hagytam a dolgot, de 2 napja úgy gondoltam ezt le kell ellenőriznem, mert megrendült a bizalmam. Felvetettem hát egy ismerős csajjal (ő nem ismeri), aki szándékosan flörtölő dolgokat írt neki, ő pedig fogadta és viszonozta a célzásokat. Olyanokra gondolok, hogy elhívta találkozni a lány, kikötve, hogy én ne tudjak róla, ő pedig örömmel belement és hasonlók. Nagyon rosszul esik, főleg, hogy az ő hívására mondta, hogy elmegy vele és a barátnőivel kocsmázni, persze nélkülem, velem és a barátaimmal pedig sosem jön el egyébként, hiába könyörgök.
Tudom, undorító dolog, amit tettem, de megrendült benne a bizalmam és másképp nem tudtam megnézni, hogy alaptalanul aggódom-e. De még most sem tudom eldönteni. Ez mennyire normális? Mit tegyek ebben a helyzetben? Hogyan szembesítsem vagy inkább ne tegyem?
Nem akarok féltékeny hárpia lenni, de ez kétségbeejt. :( Segítsetek, kérlek!
én először beszélnék vele és ha mindent tagad akk a csaj ismerősöddel lebexzélnék egy talit a pasiddal... és ha belemegy és elmegy rá, akk Te fogod várni és nem a csaj ismerősöd kíváncsi lennék az arcára... nah joo ez lehet szemét dolog de Én tuti megtenném... de ez a Te döntésed...
Sok sikert a dologhoz!!!
10:51 es vagyok
nehogy már Te érezd magad rosszul mert "kutakodtál"!!! ha Ő őszinte lett volna hozzád akk nem lett volna ez... nehogy már még neki essen rosszul ez a dolog... de ha már felkapja ezen a vizet az tuti kapna tőlem két nagy pofont(csakhogy észhez térjen) aztán pedig közölném vele h vége...ha utánna még mentegetőzik és naon vissza szeretne kapni akk valsz h szeret, bár aki iet csinál h lebeszél egy másik csajjal egy randit az nem hinném h huu de szeretné a párját, de lehet h csak pillanatnyi elmezavar volt...:)
szal csak Hajrá!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!