Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem birom tovább! Miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom tovább! Miért ilyen a pasim?

Figyelt kérdés
Nem régóta járok egy sráccal,de az utóbbi időben alig tudunk találkozni,mert egyre gyakrabban mondja le a randikat. Azzal az indokkal hogy két állása van meg ott van a gyereke is...én ezt értem,de igy mi értelme az egésznek? Max heti egyszer tudunk összefutni 2 órára.Mit csináljak? Nagyon szeretem őt!
2009. jún. 30. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű kérdés, egyszerű válasz: Hallgass a szívedre!

Ha tényleg annyira szereted, meg fogjátok oldani. Én sem hiszem, hogy megcsal. De más oka is lehet ennek. Hogy van pl. az exével? Nagyon sok nyitott kérdés van itt, amikre Neked kell tudni a választ. Mennyit ér Neked Ő? Mennyit a heti két óra? Tudsz változtatni? Akarsz is, vagy valójában jó ez így? Ha hosszú távon gondolkodsz, valóban össze kell bútoroznotok előbb-utóbb. Mitől félsz? Mik a Te indokaid / kifogásaid?

(Tudom, hogy többet kérdeztem, mint válaszoltam. Ma ilyenem van.) :oP

2009. jún. 30. 13:57
 12/12 A kérdező kommentje:
semmi gond...:) Igen,tisztáznunk kell egy csomó kérdést azt hiszem.Holnap már okosabb leszek! Köszi!
2009. jún. 30. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!