Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul, hogy a pasim nálam szebb lányokat bámul meg szó szerint. Mit tegyek? Ez így nem mehet tovább.
.....pfüüü....!
14 évesen az én csajom is így gondolkodott......De az 16 éve volt:)))
Hu, itt mindenki milyen lazan loki neked a valaszt, marmint hogy nincs ebben semmi kulonos!! Ha-ha. Gondolom itt mindenki feltekeny, nemcsak te kerdezo!
Mondd meg a pasidnak, hogy tegye ezt akkor amikor te nem vagy ott, de amikor veled van, tiszteljen meg annyira, es ne egessen le, mert szerintem ez eges a lanynak, teged nezzen, es ne mast!
A tobbiek is szaljanak magukba, nem hiszem el, hogy minden csaj happy, amikor az oldalan a baratja mas csajt bamul!!!
Első vagyok.
Egy szóval sem írtam, hogy minden csaj happy ettől, egyik sem az. Épp ezért írtam; az én kedvesem is ilyen volt......14 évesen....:))))
Tényleg ezt kell tenni... egy hisztis barátnő, aki beszól a barátjának ilyen korban(gondolom fiatalok vagytok) még elég ijesztő egy fiúnak. Tehát te is bátran nézd meg a fiúkat, nézd meg, hogy mit szól majd:)
Én végletekig hűséges típus vagyok, de nem bánom, ha a párom kicsit féltékenykedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!