Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordul, hogy a pasim nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordul, hogy a pasim nálam szebb lányokat bámul meg szó szerint. Mit tegyek? Ez így nem mehet tovább.

Figyelt kérdés
Már 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és nagyon szeretjük egymást. Állítólag és mások szerint is dekoratív és csinos vagyok, párom ezt mindig megjegyzi. Viszont néha előfordul, hogy a pasim nálam szebb lányokat bámul meg szó szerint és ez engem nagyon zavar :( (van akit mindig) Félek, hogy elhagy mert én csúnyább vagyok és emiatt szinte nincs is önbizalmam :( mit csináljak?
2009. febr. 11. 19:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

.....pfüüü....!

14 évesen az én csajom is így gondolkodott......De az 16 éve volt:)))

2009. febr. 11. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Látszik hogy tapasztalatlan és fiatal vagy. Ha egy férfi nem nézelődik, akkor van gond.
2009. febr. 11. 19:34
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Nézd meg te is a fiúkat, lássuk mit szól:)
2009. febr. 11. 19:35
 4/14 anonim válasza:
70%
Hát had nézze na! Miért te nem nézed meg a jó pasikat? :D
2009. febr. 11. 19:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Részben igaza van itt mindenkinek: teljesen természetes, ha a párod másokat is megnéz. Az viszont nem, ha állandóan bámulja őket. Akkor nyilván a legszebbet keresi - és csak addig marad melletted, míg szebbet nem talál. Ezt azért meg is beszélhetnéd vele - mármint azt, hogy mik a szándékai?
2009. febr. 11. 19:38
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Hu, itt mindenki milyen lazan loki neked a valaszt, marmint hogy nincs ebben semmi kulonos!! Ha-ha. Gondolom itt mindenki feltekeny, nemcsak te kerdezo!

Mondd meg a pasidnak, hogy tegye ezt akkor amikor te nem vagy ott, de amikor veled van, tiszteljen meg annyira, es ne egessen le, mert szerintem ez eges a lanynak, teged nezzen, es ne mast!

A tobbiek is szaljanak magukba, nem hiszem el, hogy minden csaj happy, amikor az oldalan a baratja mas csajt bamul!!!

2009. febr. 11. 19:47
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

Első vagyok.

Egy szóval sem írtam, hogy minden csaj happy ettől, egyik sem az. Épp ezért írtam; az én kedvesem is ilyen volt......14 évesen....:))))

2009. febr. 11. 19:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így....nézd meg te is a jó pasikat ;) és ha visszaszól a barátod hogy mért nézegeted a pasikat, akkor mond neki h te is szoktad a csajokat. :D
2009. febr. 11. 19:52
 9/14 anonim ***** válasza:
68%

Tényleg ezt kell tenni... egy hisztis barátnő, aki beszól a barátjának ilyen korban(gondolom fiatalok vagytok) még elég ijesztő egy fiúnak. Tehát te is bátran nézd meg a fiúkat, nézd meg, hogy mit szól majd:)

Én végletekig hűséges típus vagyok, de nem bánom, ha a párom kicsit féltékenykedik.

2009. febr. 11. 19:55
 10/14 A kérdező kommentje:
hát fiatalnak nem vagyok annyira fiatal, 20 vagyok :D
2009. febr. 11. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!