Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordul, hogy a pasim nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordul, hogy a pasim nálam szebb lányokat bámul meg szó szerint. Mit tegyek? Ez így nem mehet tovább.

Figyelt kérdés
Már 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és nagyon szeretjük egymást. Állítólag és mások szerint is dekoratív és csinos vagyok, párom ezt mindig megjegyzi. Viszont néha előfordul, hogy a pasim nálam szebb lányokat bámul meg szó szerint és ez engem nagyon zavar :( (van akit mindig) Félek, hogy elhagy mert én csúnyább vagyok és emiatt szinte nincs is önbizalmam :( mit csináljak?
2009. febr. 11. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Sok pasi ilyen, de persze nem veszik eszre. Megis szerintem ez nagyon megalazo a no reszere, nem?
2009. febr. 11. 20:20
 12/14 A kérdező kommentje:
de de, teljes mértékben igazad van
2009. febr. 11. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Hűsget fogadj, ne vakságot. <--- ehhez tartsd magad te is. Mi is így vagyunk párommal. Amíg hűséges, nem zavar, hogy megnéz másokat, mert én is megnézek másokat. Ennek ellenére imádjuk egymást... :-)
2009. febr. 11. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Mit tegyél?

a) semmit

1) legyen több önbizalmad mert veled van.

2) amit most kapsz, azt élvezd, ne a hibát keresd benne.

3) fogd fel másképp.

b) valamit:

1) legyen több önbizalmad

2) finoman kérdezz rá, hogy ez midig igy lesz-e..

3) hisztizz, jól áll.

4) következő alkalommal menj oda a "szebb" lányhoz és szedd fel. Vagy mutasd be a barátodnak, csak valami történjen már. Mert vagy Te gondolsz többet az ilyesmik mogé vagy a barátod gondol. És valamelyik téves.

5) ha még megvan a barátod, akkor mond el hogy szereted, és téged zavar hogy ezt csinálja előtted. Csinálja inkább a hátad mögött.

6) a 3,4 pontokat verbálisan vizionálva is elő lehet adni. "mi lenne ha engem szedne fel a szőke és nem téged bébi".

7) fogd fel másképp: viccesen. Mármint tűnjön úgy hogy te csak viccelődsz, és úgy van odarakva a kérdés, hogy a barátod érezze, hogy ez most ciki a számára... Pl a 6.pont mosolyogva.

8) amikor bámul, kérdezd meg hogy ez-e az ő ideálja...

9) amikor bámul, egy pasiról kérd ki a véleményét.. Mert hogy neked bejön az a (valami olyan ami neki nincs) izom, hajszin stb..

10) keress egy vak pasit.

2009. febr. 12. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!