Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhetem magam ribancnak? :S
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, de én megcsaltam a volt barátommal..aztán 1 hónap múlca megint összejöttem azzal a sráccal akit megcsaltam de most úból megcsaltam :S Szerintetek emiatt érezhetem magam ribancnkak? :S2012. máj. 28. 21:48
11/27 anonim válasza:
Persze, egész nyugodtan, megengedem!
12/27 anonim válasza:
Hát érezd! Legalább az igazságérzeted legyen a helyén, ha már a véreddel nem bírsz.
24/N
13/27 A kérdező kommentje:
Kösz bammeg -.-
2012. máj. 28. 22:04
14/27 A kérdező kommentje:
Kösz ba**eg -.-
2012. máj. 28. 22:05
15/27 anonim válasza:
nemértem minek háborodsz fel. kérdezted a véleményünket és utána elküldesz minket melegebb éghajlatra? azt gondoltad, hogy ilyen undorítóan viselkedsz és majd mindenki a válladat fogja veregetni, hogy "ügyes kislány?"...
16/27 anonim válasza:
Többet ne gyere össze azzal akit folyton megcsalsz. Vagy keress egy olyat akit tényleg szeretsz, vagy ha ez nem megy, fogadd el, hogy ilyen vagy, aztán ha meguntad keress egy olyan várost, országot, ahol senki nem ismer...
De igyekezz ne összetörni senki szívét.
18/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok felháborodva..de elég egy igen vagy nemleges válasz is nem kelll lehordani ijen meg ojna büdös ku**ának -.-
2012. máj. 28. 22:08
19/27 anonim válasza:
Hát hülye kérdésre, hülye válasz, nem tudom mire számítottál. Hogy majd itt megnyugtathatod a lelki ismereted?
20/27 anonim válasza:
Mindegy, mert a helyesírásodért úgysem fognak szeretni. Legalább akkor csókolózni, meg szopni tanulj meg. Tök jogos, mindenki ott érvényesül, ahol tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!