Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen legyen egy 14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen egy 14 éves lány, hogy egy 16 éves fiú bele szeressen?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem minden fiú egyforma, de úgy kb. milyen kéne legyek?Inkább a vékonyakra figyelnek fel, a velük egykorúakra, vagy a fiatalabbakat is észre veszik? (Nagyon tetszik egy fiú, és azt szeretném elérni, hogy ne kislányként nézzen rám!)
2012. máj. 28. 21:40
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és a pasim 16..:P igazából először nagyon nem beszéltünk fb mertem csak vele beszélni.Az érdeklődési kör az fontos és hogy legyen közös témátok. Próbáld az érdeklődését fel kelteni ne kurv@san..mert csak a sok tini lány csinálja ezt aki nem tud hova igazodni.Add önmagad.Azt szokták még elrontani egyszer velem is előfordult ha találkozol vele akkor ne nyomd tele magad sminkel a fiúk szeretik a természetes megjelenést..>< mert ha meg akar csókolni akkor ne a sminket nyalja le rólad;DD
2012. jún. 26. 01:58
 12/12 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatot szeretnél, szerintem ne vele jöjjél össze. Eddig 4 lány ismerősömnek volt idősebb pasija, minddel hamar szakítottak. Tudom, te dolgod, ez csak egy saját vélemény. 15F
2012. júl. 23. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!