Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz hogy egy lány belém szeressen?
Úgy, ha nemérdekel. mert akkor őszinte vagy, önmagadad adod, és megtudnak szeretni önmagadért...
Mert hha odafigyelsz a dolgora, akkor nem tudsz teljesen felszabadultan önmagad lenni.
Nekem mindig így lett h szerelmes lettem, és a fiú is belém.. Hogy akkor épp nem érdekelt, nem is gondoltam arra, hogy én most bárkivel megismerkedjem, vagy hogy komoly kapcsolat...
légy önmagad!!!
ha másnak akarod mutatni magad görcsössé válsz, és ezt a lányok hamar kiszúrják, és eléggé utálják!
viszont ha magadat adod, abba vagy beleszeretnek vagy nem, biztos találsz majd olyan csajt akivel egymásba szerettek
Hogy mitől lesz szerelmes egy nő? Kb. ezer és egy oka lehet.
De a legjobban a szerencse és az önbizalom domninál. Szerencse, mert a kisugárzásod olyan, ami épp bejön neki, szerencse, mert a külsőd bejön, szerencse, mert a belső értékeid jönnek be neki.
Bármelyik is lesz, önmagadat kell adnod, mert ha nem azt 100 km - ről kiszúrják a nők és akkor nem fog összejönni.
viselkedés.engem a barátomban pusztán az fogott meg,hogy másképp kezelt,mint a többi fiú.úriember,kedves,őszinte,önzetlen és odaadó volt.romantikus alkat de mégis domináns.
tulajdonképpen légy önmagad de a bunkóságot és a durvulást illetve górézást mellőzd.egyik csaj sem szereti,ha előtte kakaskodnak a fiúk.ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!