Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek. Mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Mindenki csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Nemrég találkozgattam egy fiuval, majdnem 2 hónapig eljártunk sétálni,beültünk meginni valamit.Egy időben csókkal búcsuztunk el.Aztán kiderült,hogy barátnője van...de állítólag már nem szereti.Nem hittem neki,leráztam.De már bánom,tényleg szakított a csajjal.Közben egy másik fiuval kezdtem el találkozgatni,neki nemrég ért véget a kapcsolata.Elmentünk vele is ideoda fagyizni stb.Aztán egyszer monjda:még nem biztos,hogy készen áll új kapcsolatra...Azóta alig lép be msnen hozzám,ígérte, hogy találkozunk de nem hívott.Nem értem miért vette fel velem a kapcsolatot, olyan szépen indult minden.

Szerencsétlennek érzem magam, kifogom az "ilyen" fiukat.Érdemes lenne várnom valamelyikre a kettő közül? Nincs valami tipp, módszer, hogy kiszűrjem őket?

L/22

2009. jún. 30. 01:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Dobta azt a pasit amelyik belezúgott és szerette egy olyanért aki elérhetetlen volt számára és le se szarta. Ennyi. A tények magáért beszélnek.
2009. jún. 30. 01:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Na mégegyszer: az első pasi átvert,mert barátnője volt és kb 2 hónap után tudtam meg!Akkor is az lett volna tisztességes ha előbb otthagyja a csajt,nem? Mert ezzel nekem is rosszat okozott..beleéltem magam hogy lesz egy kapcsolatom és bumm... barátnője van.
2009. jún. 30. 02:23
 13/15 A kérdező kommentje:
és csak ez után az "eset"után kezdtem el találkozgatni a másik sráccal aki nem zárta le előző kapcsolatát!Nem én dobtam az elsőt a másodikért
2009. jún. 30. 02:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első pasi valszeg azért volt veled mert szeretett és veled érezte jól magát. A másik pasinak a háta közpére se kellenél. Jól elkúrtad.
2009. jún. 30. 02:39
 15/15 anonim ***** válasza:
az elsőt azért dobtad mert barátnője volt és nem hitted neki hogy dobja a második nem volt felkészülve
2009. jún. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!