Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek. Mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Mindenki csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Nemrég találkozgattam egy fiuval, majdnem 2 hónapig eljártunk sétálni,beültünk meginni valamit.Egy időben csókkal búcsuztunk el.Aztán kiderült,hogy barátnője van...de állítólag már nem szereti.Nem hittem neki,leráztam.De már bánom,tényleg szakított a csajjal.Közben egy másik fiuval kezdtem el találkozgatni,neki nemrég ért véget a kapcsolata.Elmentünk vele is ideoda fagyizni stb.Aztán egyszer monjda:még nem biztos,hogy készen áll új kapcsolatra...Azóta alig lép be msnen hozzám,ígérte, hogy találkozunk de nem hívott.Nem értem miért vette fel velem a kapcsolatot, olyan szépen indult minden.

Szerencsétlennek érzem magam, kifogom az "ilyen" fiukat.Érdemes lenne várnom valamelyikre a kettő közül? Nincs valami tipp, módszer, hogy kiszűrjem őket?

L/22

2009. jún. 30. 01:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%

Semmi empátia nincs benned.."ilyen" fiúkat... meg hogy te vagy szerencsétlen...Mégis hogy akarod kiszűrni akivel nemrég szakítottak...?

Max ha az elején, a legelején ezt tisztázzátok.

2009. jún. 30. 01:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Különös módszer, ellenszer rá nincsen, maximum ha sokat beszélsz vele elöször msnen vagy valahol és minden fontosabb részletet is sikerül megtudnod rola mielött találkoztok.Amelyik pasi nemrég szakitott a csajával azokat meg hanyagold, ha beszéltek kérdezd meg miota nincs barátnöje miért lett vége stb mindenröl részletesen dumáljatok.
2009. jún. 30. 01:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Bennük nincs empátia!Tudom milyen amikor valakivel szakítanak..nekem is nemrég ért véget a4 éves kapcsolatom..de amig magamban nem tudtam lezárni megse fordult a fejemben, hogy pasizzak...vagy valakivel kikezdjek! Nem értem mire gondolsz igazából..vagy miért kell nekem esned ?!!
2009. jún. 30. 01:40
 4/15 A kérdező kommentje:
01.39-esnek: köszönöm, hogy írtál! sokat beszélgettünk, állítása szerint már hetek óta vége van a kapcsolatának.De akkor minek visz el ideoda?Bennem nagyon megmaradt az a srác,ugy érzem több, mint egy kósza ismeretség.ÉS mikor kijelentette hogy nem biztos benne mit akar...rosszul esett.mert tényleg szép és jó volt minden
2009. jún. 30. 01:44
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
Hülye ribanc vagy aki csak kihasználja a pasikat. Ez van. Mindig az elérhetetlen kell, és az is csak addig amíg elérhetetlen. Soha ne legyen ilyen nőm mint te.
2009. jún. 30. 01:46
 6/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy azt hitték felkészültek de mégse és az elsőt te dobtad nem?
2009. jún. 30. 01:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy megprobált tovább lépni azért vitt el ide oda.

De nem ment neki a tovább lépés olyan gyorsan mint gondolta igy vissza is lépett.Pár hét alatt nem tudott tovább lépni az még hihetö ha nagyon szerette.

Viszont elöbb utobb tul lesz rajta és talán talizhattok megint.

Sok sikert kivánok azért.

Az utolso komment iro meg egy barom .....

01:39 es :P

2009. jún. 30. 01:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Mérmint amelyik szerint kihasználod öket....ez hülyeség!!!
2009. jún. 30. 01:51
 9/15 anonim ***** válasza:
miért
2009. jún. 30. 01:51
 10/15 anonim ***** válasza:
ja jo
2009. jún. 30. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!