Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes ez a felfogás?
Felszínes, ha nem szeretek olyan lányokkal ismerkedni/beszélgetni fölöslegesen, akik nem vonzanak külsőre?
Megkaptam párszor, hogy ez az, mert hogy akiket én akarok lehet, hogy bunkók, nem jobbak semmivel sem az átlagos lányoknál, de ez engem nem érdekel. Az hogy egy ilyen lány jobb-e vagy sem, kiderül ha megismerem, ha nem szimpatikus belsőre úgy sem lesz folytatása.
Viszont én ilyen vagyok, a külsőn a lehető leghamarabb tovább akarok lépni, hogy az később semmi kétséget ne okozzon.
Szerintem az.
Anno mikor ismerkedtem, netes társkereső, rám írt egy srác, aki a kép alapján nem volt vonzó, de egye fene, találkoztam vele, mert kedvesen, szépen írt.
Aztán egyik találkozót a másik követte, és hiába nem volt az álmaim férfija, beindított, megtetszett, annyira normális volt. Azóta már több, mint 6 év eltelt, együtt vagyunk, család, meg minden jó következik.
Szóval szerintem érdemes esélyt adni annak, aki nem taszít, de elsőre nem indít be.
22/L
utolsó:
csak félek, hogy ha nem kedvelem meg, fordítva meg megtörténik, akkor csalódást kell okoznom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!