Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes ez a felfogás?

Figyelt kérdés

Felszínes, ha nem szeretek olyan lányokkal ismerkedni/beszélgetni fölöslegesen, akik nem vonzanak külsőre?

Megkaptam párszor, hogy ez az, mert hogy akiket én akarok lehet, hogy bunkók, nem jobbak semmivel sem az átlagos lányoknál, de ez engem nem érdekel. Az hogy egy ilyen lány jobb-e vagy sem, kiderül ha megismerem, ha nem szimpatikus belsőre úgy sem lesz folytatása.

Viszont én ilyen vagyok, a külsőn a lehető leghamarabb tovább akarok lépni, hogy az később semmi kétséget ne okozzon.

2012. máj. 28. 00:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

mondod ezt pont te! :D aki válogat.

én vékony lányt szeretnék. Másnak husis lány kell.

viszont ahogy észrevettem a vékony lányok értékesebbek, noha magukrol ugy vélekednek, hogy gebék.

2012. máj. 28. 01:22
 12/25 anonim ***** válasza:

nem felszínes.

mivel nem vonz,nincs értelme nyitni felé.

legfeljebb ha valami miatt szükséged van rá,akkor érdemes.

pl kolléga nő,aki hozza a kávét.

minden nap mondok neki valami vicceset,megdicsérem a haját,de ha nem hozná a kávémat,meg nem segítene ha kérem,nem unatkoznék,akkor hozzá sem szólnék.

2012. máj. 28. 01:22
 13/25 A kérdező kommentje:
válogatok, persze, van módom rá, ezért megteszem, de nem nézem le a többi lányt, vagy nem titulálom kevésbé értékesnek, mert nem az én véleményem fogja meghatározni egy ember értékét
2012. máj. 28. 01:27
 14/25 anonim ***** válasza:

van

módod

....

+1 sósav

hát miaz, hogy van módod rá? te ilyen bájgunár vagy? Nekem is van modom válogatni, csak épp ha válogatnék akkor még évekig nem dugnék.

2012. máj. 28. 01:28
 15/25 anonim ***** válasza:

Engem is folyton b@szogattak, hogy felszínes vagyok meg válogatós, mit képzelek magamról, amiért számomra a vékony lányok a vonzóak.

Aztán addig csesztettek, míg részegen egy dagadt disznóval nem smároltam, hát azóta is hányingerem van, ha rágondolok és soha többet nem kérek olyan lányból, aki ilyen undorító!

TEssék lefogyni lányok, egyrészt egészségesebb is vékonyan élni, másrészt vonzóbbak is lesztek higgyétek el!

És nem a fiúkat meg az aranyos, vékony lányokat kell bántani emiatt, ti tehettek ellene, tessék megdolgozni a szép alakért!

2012. máj. 28. 01:29
 16/25 anonim ***** válasza:

msot ne ekézzétek már a dagi lányokat, nem csak vágósertések vannak.

vannak olyan lányok, akik nem elhizottak, csak van rajtuk egy kis háj. mondjuk ilyen 58-63 kilósak. Csinosak ök is, de ha benyulsz a ruhájuk alá, akkor ájjjáj:D

meg a karjuk is tök zsir :D

és van akinek tényleg ez kell, de nekem a vékony lányok tetszenek.

2012. máj. 28. 01:31
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem a "dugás" az elsődleges cél, azt hiszem mi másképp vélekedünk erről, ha módomban áll választani, természetes, hogy a számomra legjobbnak tűnőt választom, ez nem azt jelenti, hogy meg is kapom.

Ne itt gúnyolódjatok a kövér fiúkon lányokon, az hogy valaki kövér, mert a génjei olyanok, semmiben sem különbözik attól, aki sovány, az különbözik, aki tesz a változásért!

Egy sovány ember, ha annyit edzene, mint egy kövér a fogyásért, észrevenné, hogy ez csak egy állapot, amiben jelenleg ő volt a szerencsésebb. Egy fiúnál a jó (sportos) alak legyen kövér vagy sovány, sok munkába kerül, egy lánynál már más a helyzet, mert ha alapból sovány fajta, akkor mázlija van, így csak a kövér lányoknak kell megszenvednie.

2012. máj. 28. 01:37
 18/25 anonim ***** válasza:
jókat mondasz tesó.
2012. máj. 28. 01:39
 19/25 anonim ***** válasza:
de különben vannak akik anyagcsere betegség miatt nem tudnak lefogyni.
2012. máj. 28. 01:40
 20/25 A kérdező kommentje:
ezért meg pláne nem szabad ráfogni valakire ismeretlenül, hogy: "biztos folyton zabál"
2012. máj. 28. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!