Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatok antiszoc lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok antiszoc lányokat?

Figyelt kérdés
Minden lány beszarik tőlem, mert túl antiszoc vagyok, úgyhogy nekem is valaki olyan kéne, aki utálja az embereket meg ilyesmi. Van valami gyűjtőhely?
2012. máj. 27. 22:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az internet tele van antiszoc emberekkel. Lányokkal is.

Én is ilyen vagyok, de sose kéne antiszoc pasi.

2012. máj. 27. 23:45
 12/20 A kérdező kommentje:
jó akkor nem vagyok az :D
2012. máj. 27. 23:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Olyan lányokhoz menj oda akik általában egyedül ücsörögnek.
2012. máj. 29. 19:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem most egy antiszoc lány őrli az idegeimet. Nem jó poén, inkább kerüld az ilyet.
2012. máj. 29. 22:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Én az vagyok, de ha mindkét fél az, akkor szerintem nem is találkoznak :D
2012. jún. 5. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Drágáim, szerintem ti nem vagytok tisztában az antiszoc fogalmával.
2012. jún. 5. 22:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem szociális fóbiám van. Nem vagyok unalmas és az életem sem az, de csak nagyon kevés ember a barátom és nagyon nehezen ismerkedek. Minek akarnál külon ilyen embert keresni, csak plusz gond.
2012. jún. 5. 22:24
 18/20 anonim ***** válasza:

én antiszoc vagyok. ez azzal jár hogy időnként hónapokig nem bírok elviselni senkit. akkor eszek mikor senki nincs a konyhában stb.

eddig még 1 pasi sem viselte el hogy eltűntem hetekre mert annyira emberundorom volt. csodálnám ha valaki bírná

2012. jún. 5. 22:29
 19/20 A kérdező kommentje:
k*rvára megérteném :D
2012. jún. 5. 22:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is egy ilyen lányt keresek, mert én is antiszoc vagyok. Pont, hogy egy ilyen lány való nekem.

Az ilyen emberek is pont egymásnak valók. Általában az emberek önmagukhoz hasonló párt keresnek. A hasonlóságok vonzzák egymást. Pontosan az ilyen emberek tudják megérteni egymást (kivéve ha egymást is utálják). Abból lenne a baj, ha egy antiszociális jönne össze egy nem antiszociálissal.

2012. jún. 5. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!