Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jelent valamit, hogy a főnököm rendszeresen beszélgetés közben megsimogatja a hátam, és úgy ül le mellém, hogy összeérjen a lábunk, karunk, stb? Vagy ő ezt észre sem veszi és szimplán csak szimpatizál velem?
Hát szerintem ez nem véletlen!Bár sose lehet tudnui....
De az biztos, hogy egy oylan nőnvel nem csinálnék ilyesmit, aki nekem nem tetszik!
Figyeld meg, hogy hogyan kommunikál másokkal. Ha másoz is közel áll, megfogja a karját, megsimogatja a hátát, akkor ez a szokása. Olyan ember, aki így próbál közvetlenebb lenni, és neki fel sem tűnik, hogy behatol a másik "intim" szférájába ( közelebb kerül hozzá mint cc. 50 cm, ami az elfogadott távolság a kommunikáló felek között )
Ez volt a 'naív' optimista válasz.
Inkább az a valószínű, hogy megpróbálja felmérni a helyzetet, mit engedsz meg neki. Aranyos volt ez a szimpatizál szó. Így is lehet mondani, amikor a főnök kikezd a - feltételezhetően - fiatal és csinos beosztott munkatársával.
Próbáld meg viccesen felhívni a figyelmét rá, hogy a távolság túl közeli neked. ( pl. főnök, ennyire azért nem szűk ez az iroda ) Aztán majd meglátod a reakcióját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!