Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm megcsalt a múlthéten. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk (?), szeretjük egymást. Nem bírta tovább és elmondta, hogy egy buliban smárolt egy másik sráccal. Azt mondta, hogy nem érez iránta semmit, nem érti miért csinálta.
Megbocsátottam neki, de óráról-órára egyre inkább fáj. Sírni tudnék, soha nem néztem volna ki belőle. Ezt nem mondtam neki. Van értelme így tovább folytatni a kapcsolatot?
Gondolom, fiatalabb a lány. Sajnos ebben a korban, főleg mostanában, errefelé legalább is, nem meglepő, ha valaki azért szakít a párjával, mert megcsalja. Én csak azért "bocsájtanám" meg, mert szeretem, de nem tudnám elfelejteni a dolgot. Ha az én barátom 9 hónap után ezt tenné, biztos megütném. Nehéz ügy ez, nem is akarok ilyen helyzetbe kerülni. Neked kell döntened, mit lépsz!
2009. jún. 29. 20:59
12/19 anonim válasza:
Aki egyszer megteszi az máskor is megteszi.Én igy gondolom.Én ilyenek után már ne tdnék bizni a páromban.A másik meg ha én szeretek valakit soha nem tudnék mással csókolozni soha.Igy elgondolkodnék azon is,hogy szeret-e igazán.
2009. jún. 29. 21:03
13/19 anonim válasza:
Ja! És erősítsd a csajodban, hogy nem jár semmilyen szankcióval, ha ribanckodik! Így is már elég sok szajhát termeltünk ki magunkból. Akkor segítesz az emberiségen, ha kidobod! Neked azért lesz jobb, mert megmarad a méltóságod, neki pedig azért, mert lehet, hogy elgondolkozik, habár ennek a gyümölcsét már nem te fogod élvezni!
2009. jún. 29. 21:06
14/19 anonim válasza:
Aki egyszer megteszi...valószínű többször is!
Ha meg is bocsájtasz neki, akkor is ez a nagyobb veszekedéseknél elő fog jönni!
2009. jún. 29. 21:22
15/19 anonim válasza:
Engem is megcsaltak, és úgy gondoltam hogy adok még egy esélyt, mert szeretem. Próbálok nem arra gondolni hogy megcsalt, mert ha arra gondolok nagyon fáj. De próbálom elnézni a barátnőmnek, és ugyanúgy bízni benne mint régen. De ha mondtam neki hogy ez volt az első és utolsó, mert ha mégegyszer ilyen lesz akkor vége. Szerintem 1 esélyt mindenki megérdemel.
2009. jún. 29. 21:47
16/19 anonim válasza:
Mivel azonnal bevallotta neked, és az alapján amit elmeséltél megbánta, szerintem megérdemel még egy esélyt. Nyilvánvalóan nem kéne egyedül bulizni járnia egy ideig, de a bizalom visszaépíthető, ha te is úgy akarod. Nem szabad azon kattognod, ami történt, inkább arra gondolj hogy mennyi más dologgal bizonyította, hogy igenis szeret.
2009. jún. 29. 21:59
17/19 anonim válasza:
Szio
Sajnalom, ami tortent : Sok no tud hulye is lenni... De.. szerintem hagyd a p*csaba! Ugyanolyan edes lenne a kovetkezo csokotok, mint elotte? Nem hiszem! Eljatszotta szerintem a bizalmadat, HAGYD :(
Ha ki akarod onteni a szivedet, nyugodtan irj privit
14/L
2009. jún. 29. 22:13
18/19 anonim válasza:
22:13-as ez ugye tudod hogy nagyon szarul jött le? Fúrod a csajt aztán neked öntse ki a szívét? :D Látszik, hogy filmekből ismered a férfiakat, azok szokták "kiönteni a lelküket". Nem hiszem, hogy pont rád lenne szüksége. Az a csók igenis a régi lehet, ha a kedves kérdező nem azzal foglalkozik, hogy mi történt, hanem hogy a barátnője mennyire szereti, és hogy milyen jó lehet ismét.
2009. jún. 29. 22:38
19/19 anonim válasza:
Sztem az hogy csókolózott valakivel nem olyan nagy bűn, persze nem szép dolog, de azért nem olyan durva mintha le is feküdtek volna, főleg ha buliban, bevallotta meg is bánta...
Meg sztem hülyeség hogyha mi is ugy gondoljuk akkor ott hagyod, ezt csak te tudhatod, maximum elmondjuk a véleményünket de ezt nem kell kézpénznek venni....
Beszéljétek meg mond hogy mennyire bánt téged a dolog, és nem tudod h ezek után bízhatsz-e benne ilyen ügyben (pl. h egyedül bulizzon),de szereted...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!