Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőm megcsalt a múlthéten. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk (?), szeretjük egymást. Nem bírta tovább és elmondta, hogy egy buliban smárolt egy másik sráccal. Azt mondta, hogy nem érez iránta semmit, nem érti miért csinálta.

Megbocsátottam neki, de óráról-órára egyre inkább fáj. Sírni tudnék, soha nem néztem volna ki belőle. Ezt nem mondtam neki. Van értelme így tovább folytatni a kapcsolatot?

18/F

2009. jún. 29. 20:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

szija

ha szereted,akkor úgyis megbocsátasz neki. nem tudom,hogy van-e értelme folytatni,ezt csak ti tudhatjátok. mióta vagytok együtt? mennyire jó a kapcsolatotok (ezt leszámítva)?

2009. jún. 29. 20:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Ezen kívül tökéletes, hibátlan. Szeretem is, de nem fogok tovább járni vele, ha Ti is úgy gondoljátok, hogy ez több a soknál. Nemtudom, hogy létezik-e egyáltalán érzelemmentes smárolás, bár ő ezt állította. Szörnyű belegondolni is.
2009. jún. 29. 20:49
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én többet hozzá nem érnék a szájához, az tutibiztos. Aki buliba megy a barátja/barátnője nélkül, annak felelősséget kell vállalnia a tetteiért.
2009. jún. 29. 20:50
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Ivott előtte? Én akkor elnézőbb vagyok valamivel.
2009. jún. 29. 20:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

az a nagy kérdés, hogy: te tudsz-e ezekután bízni benne?

ha a válasz nem, akkor jobb, ha szakítasz vele.

2009. jún. 29. 20:51
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Én tudom, hogy elég önkényes szabályrendszerrel rendelkezem, de én ahhoz tartottam magam idáig, hogy ha elmondja miután megtörtént belátható időn belül (kb. 1, maximum 2 nap), és nem mentek tovább a csóknál, akkor megvan bocsájtva, de második esetre kidobom. Viszont mindenképpen megkell beszélni az ilyen dolgokat, olyan szerintem nincs, hogy nem tudja miért csinálta. Valami van minden mögött, még ha magának, vagy éppenséggel neked nem is mondja el! Viszont, ha megbocsájtasz neki, azt azért igértessed meg neki, hogy többet ilyet nem csinál, és hogy többet nem beszél a sráccal! (ha egyáltalán ismerte)
2009. jún. 29. 20:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máshogy áll a dolgokhoz, ez szubjektív. Én imádom a barátomat, együtt vagyunk már majdnem egy éve, minden tökéletes. Mindössze két dolog van, ami csak egyszer fordulhatna elő a kapcsolatunkban: az egyik,hogy megüt, a másik,hogy megcsal. Neked kell érezned,hogy ezek után mennyire tudsz majd megbízni benne és így van-e értelme a dolognak, de én biztos nem bocsátanám meg neki, akkor sem, ha annyira szeretem. Én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer megtette, megteszi máskor is. Pláne,ha meg sem tudta magyarázni,hogy miért tette. Ez az én hozzáállásom, egyesek szerint kemény vagyok,de ez van. De a döntés csak raktad áll!!

21/L

8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs! Legyél férfi és állj fel! Ha már most megcsal mi lesz, ha majd a felnőtt világba kilépve telis-tele lesztek problémákkal, amikor igazán szükséged lesz rá? Ennek nincs jövője, megbocsájtani nem lehet, csak becsaphatjuk önmagunkat, de ez további megcsaláshoz fog vezetni. A részéről azért, mert nem hagytad ott és ezért nem tisztel, a részedről azért, mert felhatalmazást nyertél ezáltal, hogy te is megtedd!
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

De mi az, hogy ha mi azt mondjuk több a soknál, akkor szakítasz? Ezt te döntsd el, ne másokra hallgass!! Te tudod mi a legjobb neked, nem? Egy csók még talán nem a világ, bár tudom, hogy nagyon tud fájni :)

16/L Honey

2009. jún. 29. 20:53
 10/19 A kérdező kommentje:
Szeretem, meg is bocsátottam neki. Bízni is bízok benne, csak sajnos eddig is bíztam, mindhiába.
2009. jún. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!