Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik másképp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik másképp ilyen hirtelen?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú a történet de sokmindent le kell írni hogy érthető legyem.

nos:szakítottt velem az élettársam(9 évig éltünk együtt).Az okot még most sem tudom igazán,annyit mondott hogy elege van...Az igazi kemény gondok január végén kezdődtek.Sokáig jártam fogorvoshoz,az egyik fogcsiszolás után begyulladt a fogam,de iszonyúan,ráadásul mandulagyulladásom is lett közben....szval nem voltam a topon,és nem segített semmiben...sokszor veszekedtünk sokmindenen,de még ekkor sem gondoltam volna hogy így végződik.Szóval ő mondta ki hogy vége.befejezte senki és semmi nem érdekli ami velem,velünk kapcsolatos(van 2 gyerek de nem az ő gyerekei)Mindenkitől elvárta volna hogy csináljon úgy mintha nem is létezett volna eza 9 év.Csak ugye az ember érzelmei nem így működnek,főleg hogy én szerettem volna helyrehozni a dolgainkat.senkivel semmivel nem törődött,kértem beszéljük meg,de mindig csak nemet mondott.aztán szép lassan kezdtek a dolgok kiderülni.hogy valószínűleg már van valakije,persze ő tagadta/tagadja.minden erre utal meg ugye azok a bizonyos megérzések...minden esetre telefon mindig a zsebb,lenémítva még afürdőbe is magával viszi.És soha nem volt itthon.volt hogy egy egész nap és éjszaka nem jött haza...meg sorolhatnám még...annyira nem foglalkozott senkivel,hogy a gyerekeknek is csak köszönt,és kész vége.szó szereint mint két idegen éltünk a házban.aztán megváltozott.kezdett beszélgetni,kérdezni mindenről.mára már annyira "jóban"vagyunk hogy tegnap(nem előszőr)félre érthetetlen kétértelmű megjegyzéseket tesz,meg szó szertint provokál....nem tudom mi történhetett....egy ideje nincs csavargás,se...én már nem bízok meg benne,semmit nem szeretnék tőle.vagyis ez így nem igaz...mert az eszemmel tudom hogy vége,és már nem szeretem,de van egy érzés amit nem tudok hová tenni nagamban.valami miatt még mindig ragaszkodok hozzá.Sokmindennel megbántott,szó szereint a padlóra küldött lelkileg meg mindenhopgy....és mégis....

Mire véljem ezt a hírtelen pálfordulást?

ja még annyit,hogy még egy házban lakunk,én fogok majd elköltözni,és hát ez is furcsa,mert egyáltalán nem sürgős neki,hogy ne legyek itt.

szeretném a véleményeteket meghallgatni.

köszi a válaszokat

2009. jún. 29. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos h van valakije.Akkor viselkedik így vki ha már megvan a háttér.Tapasztalatból mondom.
2009. jún. 29. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Sztem már nem szeret, és úgy gondolod h megcsalt/csal , erre még jelek is vannak, Hagyd az egészet egy pasi sem ér annyit h tönkre tedd magad és a gyerekeidet!
2009. jún. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!